Olvasd el, csak 4 perc 11 febr 2022

Inspiráló Valentin-napi ajándékok nőknek és férfiaknak

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 4 perc

Itt a Valentin-nap! Tudod már, hogy mivel leped meg a szerelmed? Virágok és csokoládék helyett válassz dizájnos, megelpő ajándékokat. Legyen a szerelem ünnepe az alkalom arra, hogy érzéseidet a legcsodálatosabb formában fejezd ki!

Valentin-napi ajándékok nőknek

Ékszerek

„A gyémánt a nő legjobb barátja” – énekelte egykor Marylin Monroe. Nos, egy Valentin-napi ajándékként nem feltétlenül kell gyémántgyűrűt venned, de minden csillogó ajándék tuti befutó. Feltéve, hogy a hozzád közel álló személy valóban szereti és hordja az ékszereket. Mielőtt egy adott fülbevaló, karkötő vagy nyaklánc mellett döntenél, kicsit puhatolózz. Milyen színeket vagy formákat szeret? Esetleg egy különleges, jelentőséggel bíró drágakő mellett döntesz? Azzal sem foghatsz mellé.

Minden a táskákról

Táskából sosem lehet elég – főleg azokból, amik gyönyörködtetik a szemet és funkcionálisak. A táskák – legyen az láncos, mini vagy éppen nagy –  az elmúlt években utat törtek maguknak és Valentin-napra is tökéletes választás. A keresés során csekkold a prémium márkákat, ezeket nagyszerű minőség jellemez, és igazán tartós ajándékra lelsz bennük.

A cipőkről sem feledkezhetünk meg

Van itt olyan, aki imádja a cipőket és szenvedélyesen gyűjti őket? Akkor ennek a személynek elég könnyű ajándékot venni és van is miből válogatni. Fontos, hogy nem csak a magas sarkú cipők az egyetlen opció – ne kövessük a megszokott mintákat. Puha, bolyhos papucsok, praktikus (és szép) tornacipők vagy kényelmes bokacsizmák is tökéletes ajándékká válhatnak, főleg akkor, ha tudod – vagy eltalálod – szeremed stílusát.

Szerelmes téma

Te mivel társítod a Valentin-napot? A piros szívvel, ugye? Bár ez a téma szinte minden évben megjelenik, sosem tudunk betelni vele. Mi több, az ‘Emily Párizsban’ (Emily in Paris) című sorozat főszereplőjének ruháit nézve, mondhatjuk, hogy ez a minta most toppon van. Bátran nyúlj hozzá, válassz egy színes, szíves sálat vagy táskát, vagy egy minimalista medált, ha a klasszikusság híve vagy.

Valentin-napi ajándékok férfiaknak

A szerelmesek nem számolják az időt

A babona, miszerint Valentin-napra nem lehet órát venni, szimpla mese. Az óra tökéletes az olyan pasiknak, akik mindig rohannak valahova, folyton késnek vagy csak azoknak, akik szimplán csak szeretik ezt a menő kiegészítőt.

A férfi stílus klasszikusai

A Valentin-napi örökzöldek között megtalálható a férfi kiegészítők minden eleme, a bőr pénztárcák, övek és más kiegészítők, mint például a nyakkendők vagy az ékszerek. Ha végképp nincs ötleted, vagy időd, fektess be ilyen típusú termékbe. Ha ilyen ajándék mellett döntesz, fontos, hogy a minőségi és ikonikus márkákra összpontosíts. Ezek érték- és időállóak lesznek.

A laza

A Valentin-napot lehet ünnepélyesen, romantikusan vagy lazán tölteni – ami jól esik! Az ajándékok sora nem csak az elegáns klasszikusokkal érnek véget. Papucs, vicces mintájú zokni, bögre, valami fülbemászó mottóval? Igen, ilyeneket is találsz nálunk.

Küyük, amiket imádni fog

Ha nem divatos kiegészítő, akkor mi? Itt jönnek képbe a kütyük, amiket szinte minden pasi imád. Aktív életmódot folytató férfiak számára egy palack tökéletes megoldás (és biztos lehetsz benne, hogy mindig nála lesz). Egy bögre egy egyszerű, de nagyszerű „LOVE” felirattal feldobja a közös reggeleket, egy album pedig lehetővé teszi, hogy a legszebb emlékeket örökre meműgőrizzétek.

További cikkek olvasása