Olvasd el, csak 2 perc 21 márc 2022

Michael Kors – prémium divat kompromisszumok nélkül

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 2 perc

A kényelem és az elegancia kombinációja férfi kiadásban – ez a Michael Kors márka, ami nemcsak az amerikai divat rajongóinak szívét nyerte el.


Michael Kors – kompromisszumok nélküli stílus

1981 óta alkot, és kollekcióit nem csak a trendszetterek ismerik. Michael Korsról sokan a luxust, a minőséget és az egyedi dizájnt asszociálják, ami ötvözi a funkcionalitást a kifutón látható trendekkel. A legnagyobb divatházakkal együttműködő vagy televíziós showműsorban résztvevő tervező nem áll meg, minden szezonban mindig aktuális kollekcióval rukkol elő, amiket öröm viselni. Portfóliójában 3 vonal található: Michael Kors Collection, MICHAEL Michael Kors és Michael Kors. A legújabbat az öntudatos, modern individualistáknak ajánlja, akik jól akarják érezni magukat abban, amit viselnek.

Kényelem és elegancia férfi kiadásban

A Michael Kors vonal a modern amerikai stílus esszenciája, a kényelmet és a kifinomultságot élteti sportos kiadásban. A márka dizájnjait, bár a sportruházat világában gyökereznek, a luxus ecseteli, és a szenzációs minőség és a tökéletes szabásvonal vezérli. A Micheal Kors kínálata tökéletesen kiegyensúlyozott: alkalmi, de luxus, kényelmes és karakteres, városias, de tartós. A márka választékában ruhák, klasszikus ingek, pólók, pólók, pulcsik, melegítők és nadrágok, valamint rengeteg kiegészítő található – a logománia rajongóinak tökéletes. A visszafogott színpalettát néhány intenzív árnyalat töri meg, tehát tényleg mindenki megtalálhatja azt, amit keres.

További cikkek olvasása