Tranzakcióval kapcsolatos tájékoztatási kötelezettség

Fizetési végrehajtási megbízás

Fizetési végrehajtási megbízás: A megbízást a PayU S.A. hajtja végre; A címzett adatait, jogcímét és a fizetés összegét a címzett a PayU S.A.-nak adja meg; A megrendelés a fizetésének PayU S.A-hoz történő beérkezését követően kerül végrehajtásra. A fizetést 1 órán belül, legkésőbb a következő munkanap végéig a címzett rendelkezésére kell bocsátani. A PayU S.A. nem számít fel szolgáltatási feldolgozási díjat.

Személyes adatok

A személyes adataid kezelője a PayU S.A., amelynek székhelye: Poznan (60-166), Grunwaldzka Street 186 ("PayU"). Személyes adatait a fizetési tranzakció lebonyolítása, a fizetés állapotáról történő értesítés, a panaszok kezelése, valamint a PayU-ra rótt jogi kötelezettségek teljesítése céljából kezeljük.

A személyes adataid címzettjei lehetnek a PayU-val a fizetés feldolgozása során együttműködő jogalanyok. A választott fizetési módtól függően ezek a következők lehetnek: bankok, pénzforgalmi intézmények, hitelintézetek, fizetési kártya-szervezetek, fizetési rendszerek), valamint a PayU tevékenységét támogató beszállítók, amelyek biztosítják: IT infrastruktúrát, fizetési kockázatelemző eszközöket, valamint jogosult szervezeteket. a vonatkozó törvényi rendelkezések szerint megkapja, beleértve az illetékes igazságügyi hatóságokat is. Személyes adataid megoszthatók a kereskedőkkel, hogy tájékoztassák őket a fizetés állapotáról.

Jogodban áll hozzáférni az adatokhoz, helyesbíteni, korlátozni vagy tiltakozni az adatok kezelésében, ne legyen automatizált döntéshozatal hatálya alá tartozó, ideértve a profilalkotást is, ill. a személyes adatait átviteléhez és törléséhez. A személyes adatok megadása önkéntes, azonban a fizetés feldolgozásához szükséges, és az adatok megadásának elmulasztása a fizetés elutasítását vonhatja maga után. Ha többet szeretnél megtudni arról, hogy a PayU hogyan dolgozza fel személyes adataidat, kérjük, tájékozódj Adatvédelmi szabályzatunkból.