Szerződéstől való elállással kapcsolatos információk

Szerződéskötéstől számítva 30 NAP ÁLL RENDELKEZÉSEDRE A SZERZŐDÉSTŐL VALÓ ELÁLLÁSRA indoklás nélkül. 
Kérjük a visszaküldendő terméket a szerződéstől való elállási nyilatkozzal együtt (visszáru űrlap). küldd el az alábbi címre:

GLS ANSWEAR.HU - VISSZÁRU 
Európa utca 2 
2351 Alsónémedi 

e-mail: bolt@answear.hu


Használhatod a vásárlástól való elállásra vonatkozó dokumentumot (visszáru űrlap), melyet a küldeményhez csatoltunk vagy a honlapunkon letölthető dokumentumot, vagy bármilyen más, egyértelmű nyilatkozattal is elállhatsz a vásárlástól. Amennyiben nincs lehetőséged az elállási nyilatkozatot a csomagba tenni, úgy elektronikus módon is eljuttathatod hozzánk 30 napon belül a bolt@answear.hu e-mail címre. Amennyiben az utóbbi lehetőséget veszed igénybe, úgy egyértelmű visszaigazolást küldünk a dokumentum beérkezéséről (például elektronikus úton). 


Annak érdekében, hogy a szerződéstől való elállás határideje be legyen tartva elég, ha a határidőn belül értesitesz minket a szerződéstől való elállásra vonatkozó szabály alapján. 


A szerződéstől való elállás következményei 
A szerződéstől való elállás esetén az áru ellenértékét visszatéritjük számodra. Az áru szállitási költsége csak abban az esetben kerül visszautalásra, ha az összes csomagban lévő árut visszaküldöd nekünk. Amennyiben valamely árucikket megtartod a kérdéses csomagból a visszaküldött áru ellenértékét visszatéritjük, a szállitási költség viszont nem kerül majd visszatérítésre. Az visszaküldött áru ellenértékét 14 napon belül visszatérítjük számodra a szerződéstől való elállásról szóló nyilatkozatod kézhezvételétől számitva. A visszatérités folyamatát elhalaszthatjuk addig az ideig, amig be nem érkezik hozzánk a visszaküldött áru vagy a visszaküldést bizonyitó igazolás, függően attól, melyik történik meg előbb. 

Emlékezz, hogy a visszaküldés költsége a vevőt terheli. 


Egyedül az áru értékének csökkenéséért felelsz, mely abból a felhasználásból ered, mely nem az áru karakterének, tulajdonságainak vagy méretének ellenőrzéséből fakad.