Öltönyök

6 találat
SzűrésNépszerűek
Méret
Márka
Szín
Anyag
Bélés
Fazon
Minta
Ár
Joop! - Öltöny
Joop! - Öltöny

209990 Ft

Hugo - Öltöny
Hugo - Öltöny

189990 Ft

Hugo - Öltöny
Hugo - Öltöny

189990 Ft

Hugo - Öltöny
Hugo - Öltöny

189990 Ft

Hugo - Öltöny
Hugo - Öltöny

199990 Ft

Strellson - Öltöny
Strellson - Öltöny

40990 Ft

109990 Ft

Megnéztél 6 terméket 6 termékből.

Férfi öltönyök a maximális eleganciáért

A férfi öltönyök mindig az elegáns viseletek közé tartoztak, kiváló választást jelentenek jeles alkalmakra.

Férfi öltönyök esküvőre

férfi öltönyök esküvőre a legjobb választást jelentik, hiszen egy hozzád illő öltönnyel nagyon alkalmi lehet a megjelenésed. Egyetlen szabályra kell ügyelned: a férfi esküvői öltönyök nem feketék! Bár ezt sokan nem tartják be, protokoll szerint mégsem illik feketében megjelenni egy pár nagy napján – válassz helyette szürkét vagy kéket, és a fehér inget is mellőzd!

Slim fit öltönyök – hozd ki magadból a maximumot!

Nyilvánvalóan öltöny és öltöny között is van különbség, különösen, ami a szabást illeti. Manapság a legdivatosabbak a slim fit öltönyök, amik kellemesen követik a test vonalát. A megjelenéseden sokat dobhat egy karcsúsított zakó, de csak akkor válaszd ezt a megoldást, ha passzol az alkatodhoz!

Férfi öltöny szett a legjobb összhatásért

Gyakran lehet látni, hogy teljesen eltérő zakót és nadrágot visel valaki, ez azonban sokszor bántóan nem illik össze. Ha te harmonikus összhatást szeretnél, válassz egy komplett férfi öltöny szettet, így biztos lehetsz abban, hogy az öltözéked minden eleme passzol egymáshoz – így érheted el a legjobb eredményt.

Férfi öltönynadrág – ha zakód már van

Persze az is előfordulhat, hogy csak egy férfi öltönynadrágra van szükséged, mert informális rendezvényre mész, vagy zakód éppenséggel már van elég. A választás során arra ügyelj, hogy mivel tervezed kombinálni, olyat vásárolj, amit bele tudsz illeszteni a meglévő ruhatáradba!