Kardigánok

6 találat
SzűrésNépszerűek
Méret
Márka
Szín
Dekoltázs
Kötöttáru
Minta
Ár
Tommy Hilfiger - Kardigán
Tommy Hilfiger - Kardigán

54990 Ft

Tommy Hilfiger - Kardigán
Tommy Hilfiger - Kardigán

48990 Ft

Guess - Kardigán
Guess - Kardigán

31990 Ft

Tommy Hilfiger - Pulóver
Tommy Hilfiger - Pulóver

28990 Ft

50990 Ft

Lacoste - Kardigán
Lacoste - Kardigán

33990 Ft

54990 Ft

G-Star Raw - Kardigán
G-Star Raw - Kardigán

43990 Ft

Megnéztél 6 terméket 6 termékből.

Férfi kardigánok stílusos férfiaknak

A férfi kardigánok egyre inkább divatba jönnek, ami nem csoda, hiszen nagyon igényes megjelenést tudnak biztosítani, ha megfelelően használod őket.

Hogyan hordd a férfi kardigánt?

A férfi kardigán titka, hogy tudni kell viselni. Sajnos nem fog jól állni neked, ha idegennek érzed, ha nem a megfelelő nadrágot, cipőt választod hozzá. Viszont amennyiben jól tudsz párosítani, biztos, hogy egyedi lesz a megjelenésed, és véletlenül sem fogsz furcsán kinézni – sokkal inkább divatosan!

Milyen férfi kardigánok kaphatók?

A férfi kardigánok alapjában véve nem különböznek nagyon a női megfelelőiktől, csak a designjuk más. Ugyanúgy van belőlük cipzáras, gombos, valamint nyitott kivitel, azt választhatod ezek közül, amelyiket a legkényelmesebbnek tartod, vagy amelyik verzió legjobban tetszik.

Férfi kötött kardigán – mivel viseljem?

Egy férfi kötött kardigánt sokféleképpen lehet kombinálni. Hordhatod farmerral, de akár vászonnadrággal is. Leginkább attól függ, hogy rövidebb vagy hosszabb fazonú, lazább vagy a test vonalát követő szabása van. Az arany középutat próbáld megtalálni, ne akarj túl lazán öltözni, de azért öltönynadrágot sem feltétlenül kel felvenned egy kardigánhoz.

Férfi hosszú kardigánok

Sokan kifejezetten szeretik a férfi hosszú kardigánokat, amin nem is nagyon tudunk csodálkozni: jó melegnek bizonyulnak a hűvösebb napokon. Ezek a pulóverek lehetnek akármilyen színűek és mintájúak, széles kínálatból választhatod ki azt, amelyik a legjobban tetszik, és el tudod képzelni magadon.

Márkás férfi kardigánok a megbízhatóságért

Amennyiben biztosra szeretnél menni a kardigánod megbízhatóságát illetően, márkás férfi kardigánok közül is válogathatsz. Nem véletlen, hogy egy-egy brand neve gyakorlatilag egyet jelent a minőséggel. Ha szereted tudni, hogy színvonalasak a holmijaid, ezek közül válassz!