Leggingek

3 találat
SzűrésNépszerűek
Méret
Márka
Szín
Anyag
Minta
Ár
Peak Performance - Legging
Peak Performance - Legging

33990 Ft

The North Face - Legging
The North Face - Legging

12690 Ft

16990 Ft

The North Face - Legging
The North Face - Legging

12690 Ft

16990 Ft

Megnéztél 3 terméket 3 termékből.

Férfi leggingek sporthoz és hidegebb napokra

Bár a legginget leginkább női ruhadarabnak gondoljuk, a férfiak ruhatárában is megvan a létjogosultsága.

Férfi leggings sporthoz

Ahogy a nők is szívesen használnak cicanadrágot sporthoz, úgy a férfi leggings is kényelmes a mozgás során, ezért az erősebbik nem képviselői is előszeretettel viselik. A férfi leggings abban más, hogy kifejezetten férfiak alkatára tervezték, azaz kissé bővebb szárakat kell elképzelni, amik jobban illeszkednek a férfi alakra. Az anyagát tekintve ugyanazt tudja, mint a női változat: könnyű, nyúlik, ugyanakkor jól szellőzik, maximálisan kényelmes viseletet biztosít. Ideális mozgás során, mert nem gyűrődik, nem nyom, nem zavaró.

Férfi cicanadrág

férfi cicanadrágok aláöltözetnek is szuperek, amikor igazán hideg az idő. Mivel testhezállók, nem kell amiatt aggódni, hogy gyűrődni fognak a nadrág alatt, és kényelmetlenek lesznek. Pont egy olyan plusz réteget biztosítanak, ami hatékonyabbá teszi a hideg elleni védekezést. A férfi cicanadrág viselése fel sem fog tűnni a ruha alatt napközben, hacsak abból nem, hogy a leghidegebb napokon sem fázol! Fontos azonban, hogy a méretednek megfelelőt válassz, ami rásimul a lábadra!

Férfi sport leggings mozgáshoz

Sosem könnyű sporthoz ideális ruházatot választani, de a férfi sport leggings nagyon jó döntésnek bizonyulhat. Ez a nadrág ugyanis a helyén marad, biztos, hogy nem lesz zavaró semmilyen sporttevékenység során, rugalmassága révén pedig nem fog akadályozni a mozdulatok végrehajtásában.

Férfi fitness leggings

A testmozgás során a nem megfelelő ruházat a legjobb eredmények elérését is megakadályozhatja. Amennyiben férfi fitness leggingst viselsz, a ruházatod tökéletesen alkalmas lesz arra, hogy a legjobbat hozd ki magadból. Nézz körül a kínálatban, és szerezd be a legjobb holmikat sportoláshoz!