X-Bionic funkcionális hosszú ujjú ing Energizer 4.0 lila

-29%
35990 Ft
50990 Ft
Legalacsonyabb ár 30 nap alatt*: 38990 Ft

A termék nem elérhető

Úgy tűnik valaki megelőzött. Nézd meg a többi ajánlatunkat.

Termékleírás
X-Bionic funkcionális hosszú ujjú. Hőszabályozást biztosító anyag.
- A modell X-BIONIC RETINA® technológiával készül, melyre jellemző a rendkívül precíz eljárással előállított kiváló minőségű anyag felhasználása. Ennek a megoldásnak köszönhetően az anyag sűrűsége egy adott területhez igazodik, ami lehetővé teszi a funkcionális zónák stratégiai elrendezését.
- A termék az X-BIONIC® márka által szabadalmaztatott Intelliyarns®-t használ. Összetételétől függően felgyorsítja a nedvesség szállítását, elnyeli az ütéseket, fokozza a hűsítő hatást vagy megakadályozza a baktériumok elszaporodását és a kellemetlen szagok kialakulását.
- Az anyagban található SKIN NODOR® ionok megakadályozzák a baktériumok elszaporodását a bőrfelületen, ami megszünteti a kellemetlen szagok kialakulását.
- Az érzékeny 37°C-os CCR technológia reagál a testhőmérsékletre, és segít fenntartani az optimális hőkomfortot tevékenység közben.
- A 3D BIONIC SPHERE® rendszer a THERMOSYPHON® technológiával kombinálva hatékony hőszabályozást biztosít. Ez a megoldás vékony, nedves filmréteget hagy a bőrön. Ez a bevonat, ha aktív, reakcióba lép a test által termelt nedvességgel, lehűti azt és kiküszöböli a túlmelegedés lehetőségét. Nyugalomban viszont tökéletesen szigeteli a hideget, segít fenntartani az optimális hőkomfortot.
- Az Air-Conditioning Channel® rendszer hatékonyan szellőzést biztosít és szabályozza a testhőmérsékletet a kulcszónákban, anélkül, hogy hidegérzetet keltene. Ezenkívül ez a megoldás hatékonyan vezeti el a nedvességet a bőrről, segít megőrizni a szárazságot és a komfortérzetet.
- Az AIR GUIDE® technológia speciálisan kialakított alagutak formájában támogatja a szellőzőrendszert azáltal, hogy a test által termelt meleg levegőt a szabadba vezeti.
- Az AIRCOMPLEX zóna speciális szerkezetének köszönhetően visszatartja a meleg levegőt, megvédi ezt az érzékeny területet a hidegtől, és a nedvességet is tökéletesen elvezeti a bőrről.
- A SWEAT TRAPS® elemek hatékony nedvességelnyelést biztosítanak a kulcsfontosságú területeken, lehetővé téve, hogy száraz maradjon és hatékonyan hűtsön.
- Az ISO-SHOULDER panelek védik a vállterületet a széltől és a hidegtől.
- Az Expansion Ribs® bordás betétek védik az ízületeket a hidegtől. Az anyag szerkezete lehetővé teszi a test által generált meleg levegő tárolását a csíkok között, ami tökéletesen szigetel a hideg ellen. Ezenkívül ezek a panelek rendkívül rugalmasak, ami lehetővé teszi a teljes mobilitás fenntartását.
- Az AKTIV-BUND® bordázott felület tökéletes illeszkedést biztosít, és megakadályozza az anyag feltekeredését.
- Ujj hossza a nyak vonalától mérve: 63 cm.
- Hosszúság: 61 cm.
- Hónalj alatti szélesség: 33 cm.
- Megadott méret: S.
Összetétel:
90% poliamid, 5% polipropilén, 5% elasztán
Termék ID: 9BYY-BID1IA_40X
Gyártási kód: NG.YT06W19W
Szállítás

Az ANSWEAR.hu ügyfeleinek ingyenes szállítást kínál Magyarország területén minden olyan rendelés esetében, amelynek értéke azonos, vagy meghaladja a 15 000 Ft összeget.

Amennyiben a rendelés értéke nem haladja meg a 15 000 Ft-ot, úgy szállítási költséget számolunk fel. Ennek az összege 990 Ft

A megrendelés kézbesítéséhez a GLS, a FOXPOST és a Packeta futárszolgálatot használjuk.

További információ ITT

Reklamáció és visszárú

Szeretnél terméket visszaküldeni? Mi sem egyszerűbb! A vásárlást követően 30 nap áll rendelkezésedre indoklás nélkül. Ha regisztrált vásárlónk vagy és a rendelésed értéke meghaladja a 15 000 Ft-ot, akkor igénybe veheted az ingyenes visszáru szolgáltatásunkat. További információ ITT

Reklamáció? Az Áruházban vásárolt összes termék szavatossági ideje 2 év, melynek kezdő időpontja az áru vevő általi átvételével kezdődik, összhangban a Fogyasztói törvénnyel. A teljes reklamációs folyamat leírása ITT

Hasonló termékek
-24%
Planet Friendly
fotó betöltése: Icebreaker funkcionális hosszú ujjú ing 250 Vertex
Icebreaker funkcionális hosszú ujjú ing 250 Vertex
38990 Ft
50990 Ft
Legalacsonyabb ár 30 nap alatt*: 42990 Ft
-24%
Planet Friendly
fotó betöltése: Burton funkcionális hosszú ujjú ing
Burton funkcionális hosszú ujjú ing
18990 Ft
24990 Ft
Legalacsonyabb ár 30 nap alatt*: 19990 Ft
-35%
Planet Friendly
fotó betöltése: Femi Stories funkcionális hosszú ujjú ing Lotta
Femi Stories funkcionális hosszú ujjú ing Lotta
10990 Ft
16990 Ft
Legalacsonyabb ár 30 nap alatt*: 11990 Ft
-30%
Planet Friendly
fotó betöltése: Houdini funkcionális gyapjú fehérnemű
Houdini funkcionális gyapjú fehérnemű
32990 Ft
46990 Ft
Legalacsonyabb ár 30 nap alatt*: 33990 Ft
-44%
Planet Friendly
fotó betöltése: Rossignol funkcionális hosszú ujjú ing
Rossignol funkcionális hosszú ujjú ing
29990 Ft
53990 Ft
Legalacsonyabb ár 30 nap alatt*: 32990 Ft