Olvasd el, csak 2 perc 14 okt 2021

A komfortzónádon belül – mutatjuk a legjobb ruhákat chillezéshez

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 2 perc

Ősszel nem kell elhagynod komfortzónád, legalábbis, ha ruhákról van szó. Íme 3 opció a hétvégi chillhez és a munka utáni lazításokhoz.

Kedvencünk a melegítő

Ha azt mondom kényelem, te rávágod, melegítő. Tudtad, hogy ez az alapdarab több mint 100 éves? Az évtizedek során sportruházatból olyan viseletté formálódott, hogy számtalan helyzetben vielhetjük, legyen az reggeli edzés, melózás otthonról vagy túrázás. A lényeg, hogy ott vesszük a legnagyobb hasznát, ahol a kényelem elengedhetetlen. Viszont nem kell megállnod egy fazonnál vagy típusnál. Minél több melegítő pihen a szekrényedben, annál több lehetőséged van viselni őket. Szerezz be színes és különleges fazonú szetteket is, amiket a megfelelő kiegészítőkkel szinte bárhová viselhetsz.

Kényelembe burkolózva

A kényelem melegséget, puhaságot, szabadságot jelent. Ezeket a vastagabb, kötött, a fonott vagy a díszes mintás verziókban mind megtalálhatod. Válassz klasszikus pulcsikat, túlméretezett garbókat, vagy felsőket és kötött ruhákat, ezekkel a komfortzónádon belül maradhatsz és mind otthon, mind az utcán viselheted majd.

Puha, mint a paplan

Ősszel nem érdemes a négy fal között maradni. A teraszon, forró teát kortyolgatva a ködös tájat csodálni, sétálni a természetben a kutyáddal vagy barátokkal csak néhány ötlet a kikapcsolódáshoz. Ehhez viszont olyan cuccokra lesz szükséged, amik melegen tartanak. Érdemes egy könnyű és tartós pehelykabátba befektetni vagy egy dzsekit, esetleg egy steppelt mellényt beszerezni, amik rendkívül kényelmesek és nem utolsó sorban jól is néznek ki. Rengeteg szettben kombinálhatod őket, viselheted úgy, mint egy paplant, hogy teljesen körülöleljen, variálhatod pulcsival, kötött ruhával, vagy akár farmerrel. Univerzális viselet, le sem akarod majd venni.

További cikkek olvasása