Olvasd el, csak 3 perc 01 aug 2019

Mix & Match: így kombináld a leárazás legjobb darabjait az új szezon újdonságaival

Szerző: Krisztian Sebo

Tartalomjegyzék

Olvasd el, csak 3 perc

A nyár tombol, a leárazások elérték a maximumot és ezzel egyidőben az őszi szezon első újdonságai is megjelentek. Nem csoda, ha nem tudod eldönteni, hogy a leárazott vagy már az új cuccokból vásárolj – mi most megmutatjuk, hogyan kombinálhatod a darabokat, hogy divatos és trendi megjelenést kapj.

A nyár közepe egy különleges időszak, ha a trendeket tekinjük – a leárazás elérheti akár a -70%-ot is, de közben meg a következő szezon újdonságai is megjelennek. A divat szerelmeseinek ez egy remek időszak, a trendszetterek elsőként szerezhetik be az új trendeket, mások pedig kincseket találhatnak vonzó áron. Minden szempontból egy előnyös időszakhoz érkeztünk, így most megmutatjuk mit érdemes beszerezni és hogyan kombinálatóak a leárazott holmik az új szezon kegmenőbb újdonságaival.

co kupić na letniej wyprzedaży

Mit vegyek a leárazáson?

Természetes anyagok

A nyári kollekciók tele vannak bőrbarát anyagokkal: pamut, len, viszkóz, tencel. Ezeket az anyagokat nem csak nyáron, de egész évben viselhetjük, a meleg anyagokkal is tökéletesen kombinálhatóak, így jó befektetésnek számítanak. Tehát báran vedd meg a kiszemelt len blúzt, a pamut pólót, a légies ruhát vagy a midi viszkóz/tencel szoknyát, amit már rég kinéztél, ősszel is jól fognak jönni.

1.Nadrág, Medicine 2.Ruha, Medicine 3.Szoknya, Vero Moda 4.Ing, Medicine 5.Szoknya, Answear

Bármi, ami farmer

Sokszor hallhattad már – a  farmer időtlen, örök darab. Ugyanúgy viseljük a nyári, mint a téli szezonban, így miért ne szereznéd be kedvencedet a leárazásokon? Most például a farmerdzsekit egy nyári ruhával kombinálhatod, ősszel pedig valami menő, kontrasztos színű nadrággal. A culotte fazonú farmer például tökéletesen mutat a nyári melegben szandállal, ősszel, télen ugyanúgy megállja a helyét csizmával. A lehetőségek adotak csak jól kell kombinálnod a darabokat, stílusokat.

1.Farmer, Vero Moda 2.Kabát, Calvin Klein Jeans 3.Kabát, Haily’s 4.Farmer, Pepe Jeans 5.Kabát, Desigual

co kupić na letniej wyprzedaży 2019

Őszi alapdarabok, amiket nyári holmikkal kombinálhatsz

Az őszi alapdarabok rendkívül változatosak – rengeteg színnel, erős mintákkal, különleges anyagokkal támadnak, például a kötött és bőr anyagok rányomják a pecsétjüket az elöttünk álló szezonra. Ha ránk hallgatsz, most beszerzel egy szatén, slip ruhát és egy tüll szoknyát. Nyári kiegészítőkkel élni fog a szett, tök jó kombinációkat alkothatsz, a hidegebb napokon pedig vastagabb anyagokkal, érdekes textúrákkal dobhatod fel őket. A nyári, légies ruhák és szoknyák pufidzsekivel megspékelve válnak igazi, trendi őszi szetté, de egy vastag, mintás kardigánnal is bátran viselheted. Egy bőrszoknya például csodás egy pulcsival mixelve, de egy vékony inggel is megállja a helyét, amit a leárazásokon vadásztál. a választá a tiéd, ne fogd vissza magad, ez a te időszakod és nem érdemes kihagyni. Tedd próbára stílusod, mi jó shoppingolást kívánunk hozzá.

1.Szoknya, Adidas Originals 2.Ruha, Glamorous 3.Kardigán, Scotch & Soda 4.Kabát, Adidas Originals 5.Szoknya, Guess Jeans

mix & match

 

További cikkek olvasása