Olvasd el, csak 2 perc 26 júl 2019

Az év egyik legmenőbb kollaborációja: NASA x Puma

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 2 perc

A NASA sorra lepi meg a rajongóit az Apollo 11 holdraszállásának 50. évfordulója alkalmából. Eddig számtalan együttműködés látott napvilágot, de az egyik legmenőbb közülük a most piacra dobott NASA x PUMA kollekció. A PUMA azoknak készitette a Space Explore Pack kollekciót, akik mindig pár lépéssel a föld felett járnak és nem ismernek határokat. A kollekciót az asztronauták ruhái ihlették és futurisztikus dizájnelemek, fényes anyagok, fényvisszaverő részletek jellemzik.

A cipőket és ruhadarabokat is tartalmazó kollekció minden darabja egyedi és persze limitált. Az ugly snekaer trendet követve, természetesen különleges kinézetű csukák is helyet kaptak a kollaborációban.

Mit is tartalmaz a PUMA Space Explorer Pack kollekciója?

A Space Explorer Pack kollekciójában 3 darabra hivnánk fel a figyelmet kialakitásuk és megjelenésük miatt. Az RS-X Agency modell ezüstszinű, hálós anyagból készült, ami az űrutazásra asszociál, de ezen kivül fényes, gumirozott részleteket is kapott a NASA logo pedig a teején kapott helyet.

Egy másik figyelemreméltó modell a CELL ALIEN Space Agency, ami egy klasszikus kilencvenes évek beli lépő egyedi újraértelmezése. A cipő tervezéséhez az ihletet az űrexpediciók látképe adta, igy rengeteg fekete, galaktikus elem és egyedi forma kapott helyet rajta.

Az RS 9.8 Space Agency mellett sem mehetünk el szó nélkül: fehér ls ezüst árnyalatban lesz kapható, metálfényű hálós nyelvvel és printelt NASA logóval a tetején.

A cipők mellett a PUMA retro mintás pulcsikat és pólókat is tervezett a kollekcióba, amik rengeteg árnyalatban elérhetőek majd, persze NASA logóval.

 

További cikkek olvasása