Olvasd el, csak 2 perc 01 aug 2019

Mix & Match: ezeket a nyári cuccokat viselheted ősszel is

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 2 perc

A nyári leárazás sokszor őrjítő. Főleg akkor, ha praktikus és egyben univerzális ruhadarabokat is keresel. Hogy elkerüld a sok sorbanállást ás állandó plázázást, nézz körül nálunk és keress olyan cuccokat, amiket ősszel is viselhetsz.

Lassan nyár vége van, a leárazások a toppon, de már az ősz legújabb darabjai is megjelentek a boltokban. A leárazott cuccokat már kívülrúl ismerjük, az újdonságok pedig lázban tartanak. Szóval a nagy kérdés, mit is vásároljunk? Elsősorban szögezzük le, hogy a nyári cuccokat simán viselheted ősszel is, így a leárazásokon érdemes körbenézni először, hiszen akár -70%-kal olcsóbban is kifoghatsz menő holmikat. Másodszor pedig, ha őszi darabokat szerzel be, nem kell majd a következő szezonváltásra és leárazásra várnod – sőt ezek a cuccok univerzálisak és divatosak, így egyből kombinálhatod őket. Így igen neheáz választani, de mi tudjuk a megoldást és megmutatjuk, hogyan kombinálhatod a nyári és őszi darabokat egymással.

A klasszikusok sosem mennek ki a divatból

Kabátok, ballonkabátok, ingek, chino nadrágok… ezek a klasszikusok, amik a férfi elegancia alapját adják és sosem mennek ki a divatból. A leárazások alatt fordíts figyelmet az ingekre (különböző stílusokra, fazonokra, színekre), kabátokra és ballonkabátokra. Ezek nemsokára fókuszban lesznek, viselni fogod őket. A következő szezonban egyedi megjelenést akkor érhetsz el, ha az említett cuccokat pl. csíkos gatyával vagy futurisztikus cipővel párosítod.

1.Ing, Medicine 2.Zakó, Medicine 3.Cipő, Tommy Hilfiger4.Ing,  Scotch & Soda 5.Nadrág, Diesel

Streetwear télen és nyáron

Bejön a streetwear stílus? Ha igen, menj rá a pólókra, farmerekre, sneakerekre – persze mindent egyből beszerezhetsz a leárazásokon. Célozd meg az egyszerű verziókat, amik könnyen passzolnak majd mással. De ha belekerül egy-egy olyan fazon, ami limitált kollekcióbó való, azzal is sokra mész majd. Az őszi trendekkel remekül mennek majd ezek a holmik, legyen szó egy nyomott mintás pulcsiról, egy parkáról, futurisztikus mintával applikálva vagy egy farmeringről.

1.Póló, Levi’s 2.Tornacipő, Pepe Jeans 3.Pulcsi, Diesel 4.Kabát, Levi’s 5.Farmer, Levi’s

További cikkek olvasása