Olvasd el, csak 2 perc 08 aug 2019

Answear trend: Schreiter Lilla megmutatja kedvenc fesztiválszettjét

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 2 perc

A fesztiválszezon javában tart, szinte már az összes fesztiváltrendet megismerhettük, de mindig jó új és friss szetteket felfedezni, főleg ha ez egy olyan profi divatszakember prezentálásában jön, mint Schreiter Lilla! Lilla most az ANSWEAR legmenőbb darabjai közül válogatott és egy olyan fesztiválos megjelenést tett össze, ami nem hétköznapi,  mint ahogy ő maga sem!

Már javában zajlanak a fesztiválok, ha még csak most kapcsolódsz be vagy már annyin jártál, hogy már nem tudsz mit felvenni, akkor most figyelj! Tippeket adok, hogy mivel teheted a ruháidat fesztivál-kompatibilissé. Ezek a darabok nem csak a fesztiválok alatt, de a következő szezonban is megállják a helyüket, nem kell a szekrény mélyére rejtened őket, ha vége az őrületnek.

Vegyünk egy romantikus, bár kényelmes kockás ruhát –  egy menő övtáskával és egy wesco csizmával veszed fel, máris vagányabb lesz a megjelenésed. A végső fesztiválhangulatot egy feltűnő, virágos kimonóval érheted el. Egy szuper frizura egy dögös smink és irány az egyik fesztivál!

További cikkek olvasása