Olvasd el, csak 2 perc 08 aug 2019

Desert Storm – új kapszulakollekció az ANSWEAR-től

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 2 perc

A nőiesség találkozása a kényelemmel és praktikummal, természetes anyagok és földszínek – az ANSWEAR új kollekcióját mindezek jellemzik. Mutatjuk, mi mindent tartogat még a Desert Storm kapszulakollekció.

A munkaruházatból inspirálódó trendek egyre népszerűbbek – lassan kinövik magukat és már nem csak a streetwear világában számítanak menőnek. Az ANSWEAR új kapszulakollekciója erre az irányzatra épül, de sokkal nőiesebb sziluettekkel jön, mint a utility trend jól megszokott darabjai.

A Desert Storm 250 modelt vonultat fel, aminek minden darabjában érezni a gondtalan, nagyvárosi karaktert. A utility trend maga a laza, derekán megkötős dzsekikben, cargo, nagyzsebes nadrágokban és oversized ingekben köszön vissza kollekcióinkban.

A kollekciót olyan könnyű, szellős anyagokból készültek darabok gazdagítják, amik finoman körülölelik a testet: ballonkabátok, blúzok, toppok és szoknyák, amik mind kihangsúlyozzák a nőies formákat és ezzel együtt ellentétben állnak a nagy, markáns munkaruházatra hajazó elemekkel.

A Desert Storm kollekció a természetes, földszínekre támaszkodik, amik tökéletesen passzolnak az őszi szezonhoz is. A bézs, a keki, a barna, a mélyvörös vagy a mustár árnyalatai teljes összhangban állnak a trendszínekkel. Az ANSWEAR kollekciójában a természetes anyagok dominálnak: főként pamut, lenkeverék és struktúrált viszkóz. A színek és anyagok sokszínűsége elvarázsolja majd mindazokat, akik éltetik a ragyogó stílust, a kényelmet és a jólétet.

További cikkek olvasása