Olvasd el, csak 3 perc 10 dec 2018

Karácsonyi buli – a legmenőbb ajánlatok a karácsonyi bulihoz

Szerző: Johanna Szabolcsi
Olvasd el, csak 3 perc

Jönnek az ünnepek! Hogyan készüljünk az ünnepi összejövetelekre családi vagy ismerősi körben egyaránt? Megsúgjuk a legmenőbb trendeket!

Elegánsan vagy lazán?

Válaszold meg ezt a kérdést az alkalomtól függően. Baráti összejövetelekre vegyél valami ünnepi pulcsit, formálisabb, céges összejövetelekhez ott a hosszú szoknya vagy a blézer, esetleg kosztüm. Az ünnepi vacsora különleges esemény de megenged némi őrültséget, válassz stílusos ruhát vagy fehér inget mintás szoknyával.

Vero Moda, Medicine, Answear, Scotch & Soda, Answear

Pepe Jeans, Tommy Hilfiger, Tommy Hilfiger, Answear, Answear

Milyen színek és minták visznek melegséget a hideg időbe?

A téli feeling kötelez! Nincs ebben semmi meglepő, az ünnepi hangulathoz hozzátartozik az intenzív, sötétebb színvilág. Idén se lesz ez másképp, a legjobb választás most is a vörös, bordó, erős zöld, a kobalt és a fekete (kombinálva intenzívebb színekkel). Nem feledkezhetsz meg a csillogásról sem, az ezüstnek és az aranynak, ha máshogy nem is de ékszerek formájában meg kell jelennie stilizációdban.

Az idei év legmenőbb anyagai annyira kifejezőek, hogy nem nagyon férnek meg mellettük a printek, viszont nem feledkezhetünk meg a kockásról, ez a forma kiválóan néz ki kabátokon, zakókon vagy sálakon.

Pinko, Only, Jacqueline de Yong, Tommy Hilfiger, Vero Moda

Answear, Answear, Morgan, Answear, Medicine

A legdivatosabb ünnepi anyagok

Idén ragyognod kell, mint a karácsonyfának! Mindegy, hogy mondjuk extravagáns tüllt, vagy tónusos fémes színeket, esetleg nemes bársony anyagokat választasz, az eredmény mindenképpen lélegzetelállító lesz.  Válassz bársony ruhákat hozzá illő blézerrel, ez mindig beválik az ünnepi eseményeken. Választhatsz fémes hatású, hullámos szoknyát is, fehér inggel és oversize pulcsival. Amennyiben szereted magadra felhívni a figyelmet, akkor adj bele mindent, mutasd meg csillogó oldaladat.

Vero Moda, Jacqueline de Yong, Answear, Answear, Answear

Vila, Answear, Answear, Medicine, Jacqueline de Yong

Biztos kiegészítők

Ne felejtsük el feltenni a pontot az i-re, ami gyakran meghatározhatja a teljes ünnepi stilizációnkat. Az idei trend a csillogó és gazdagon díszített dizájner cuccokat veszi előtérbe, legyen olyan, mint egy feldíszített karácsonyfa. Bársony táskák, ékszerrel díszített retikülök, brokáttal díszített tűsarkúak, színes csizmák érdekes sarokkal és persze a hosszan lógó fülbevalók elengedhetetlen részei a sikernek.

Love Moschino, Liu Jo, Versace Jeans, Silvian Heach, Versace Jeans

Answear, Public Desire, Pieces, Wojas, Pieces

Nézd meg itt karácsonyi party outfit ajánlatunk férfiaknak >>

Videó inspirációnk:

 

További cikkek olvasása