Olvasd el, csak 3 perc 07 dec 2018

Mit vegyünk fel a karácsonyi buliba?

Szerző: Johanna Szabolcsi
Olvasd el, csak 3 perc

Egykettőre itt vannak az ünnepek! Tudod mit vegyél fel az ünnepekre és mit ne? Nézd meg milyen stilizációval készültünk!

Tommy Jeans, Review, Joop!, Tommy Hilfiger Tailored

Az ünnepek mindjárt itt vannak és kezdődnek az ünnepi bulik is. Céges, családi összejövetelek, sörözés a haverokkal… Rengeteg lesz belőle. Hogyan készüljünk fel, hogy ne csak jól érezzük magunkat, hanem jól is nézzünk ki? Alkalomhoz illően most felvázolunk pár divatos opciót, válaszd ki a Neked tetszőt.

Kényelmes és elegáns

A túlzott elegancia soha nem volt a Te stílusod?  Az ünnepek alatt ezt simán ki lehet használni, két legyet ütve egy csapásra, érezd magad komfortosan és egyben legyél elegáns is. A megoldás kulcsa a klasszikusokban rejlik: zakó, garbó, ing, chinos új megvilágításban. Legyen diszkrét, a nem túl formális printek például kockás minták, sötét színek és a  puha anyagok nem fognak mereven állni rajtad.

Medicine, Premium by Jack & Jones, Jack & Jones, Medicine, Pierre Cardin

Selected, Medicine, Premium by Jack & Jones, Medicine, Strellson

 

 

Pulóver más perspektívából

A pulóver is lehet olyan elegáns, mint a zakó vagy az öltöny. Elég ha egy sima, jó minőségű modellt választasz, ami nem bolyhosodik ki gyorsan. Kísérletezz erős színekkel, például pirossal, amit simán össze tudsz egyeztetni egy fehér inggel és egy fekete nadrággal. Az ilyen játék a kontrasztokkal és színekkel karaktert ad és diszkrét eleganciát tükröz.

Pierre Cardin, s.Oliver, Mango Man, Scotch & Soda

Extravagáns öltöny

Mi a férfi elegancia egyik legfontosabb eleme? Az öltöny! Amennyiben viszont az alkalom nem kíván szigorú dress kódot, el lehet ereszteni picit a fantáziát. Az ünnepek amúgy is kicsit mágikusabb időszaka az évnek, belefér némi varázslat. A Pitti Uomo trendszettereinek ajánlata alapján a kockás zakó és a mintás ingek kombinációja a nyerő párosítás.

Medicine, Medicine, Medicine, Pierre Cardin

Bevált elegancia

A modern kísérletezés a divattal nem a Te világod? A sötétkék öltöny, fehér ing csokornyakkendővel nagyon klasszikus összeállítás, ideális céges karácsonyhoz és családi vacsorához is. Ez az összeállítás jó a közelgő szilveszteri bulihoz is és későbbikben is lehet hozzá alkalom.

Pierre Cardin, Trussardi Jeans, Scotch & Soda, Mango Man, Calvin Klein, Strellson

A hideg estéken a stílusos megjelenés egy igazi kihívás lehet! Leginkább egy megfelelő kabát segít – tökéletes egy öltönnyel, egy vastag pulóver vagy egy ing fölé is. Hosszabb vagy rövidebb, sötétkék vagy kockás, kétsoros, vagy sima – válassz olyat, ami a legjobban kifejezi a stílusod és karaktered!

 

 

További cikkek olvasása