Olvasd el, csak 3 perc 07 febr 2019

Valentin napi stilizációk, nem csak randihoz

Szerző: Johanna Szabolcsi
Olvasd el, csak 3 perc

A 2019-es Valentin nap mindjárt itt van. Van már ötleted, hogy milyen őrületes outfittel rukkolsz elő idén? Ha nem vagy még teljesen biztos, akkor szívesen segítünk megtalálni az ideális összeállítást.

Ahogy minden évben, idén februárban is főleg a szerelem ünnepét tesszük központi helyre a divat világában. Talán idén is egy romantikus vacsorával, meghitt mozival, utazással vagy gyertyafényes vacsorával szeretnéd eltölteni ezt az estét. Minden alkalom és hely a megfelelő stilizációt igényli. Az alábbiakban felvázolunk pár nyerő összeállítást Neked és természetesen Neki is.

Valentin napi stílusok hölgyeknek

Ha már Valentin nap akkor csipke, szívecskék, vörös és rózsaszín. Amennyiben nem vagy vevő az ilyenekre, akkor válassz valami szolidabbat, nőiesen romantikusat de teljesen mást. A közelgő tavaszra való tekintettel a pasztell színeket ajánljuk. A ruhának elsősorban légiesnek kell lennie, némi virágos mintával tarkítva. Ugyanúgy romantikus lehet a blúz redőzött szoknyával kombinálva. Sejtelmes félhomályban ez az együttes nagyon jól kiemeli az előnyös vonalakat.

1. Answear 2. Answear 3. Nike

1. Answear 2. Guess Jeans  3. Answear 4. Mango

Vagy inkább nadrág? Egyáltalán nem rossz ötlet, amennyiben a farmer helyett inkább egy elegáns szövetből készült darabra esik a választásod. A széles bermuda remekül kiemeli a csípőt, miközben egy szövetnadrág egy blézerrel kombinálva simán kiegészíthető casual pólóval és sportos elemekkel egyaránt.

Ne feledkezz meg a kiegészítőkről sem, mutatós bizsu, szívecskés táskák, ultra vékony sarkak, ez ad egy lökést a megjelenésednek.

1. Answear 2. Mango 3. Baldowski 4. Liu Jo

1. Answear 2. Pinko 3. Only 4. Mango 5. Guess Jeans

Valentin napi stilizáció férfiaknak

Uraim – nektek is vannak jó lehetőségeitek! Ha komoly terveitek vannak Valentin napra akkor emeljétek ezt ki némi eleganciával. A sötét öltöny helyett válassz különböző színű zakót és nadrágot, vagy játszhatsz a mintákkal is, főleg a felsőruházaton. Mit veszel fel a zakó alá? Rajtad múlik, leginkább elegáns az inget javasoljuk, bár a póló és a garbó is jó lehet.

A másik lehetőség a fehér ing, a klasszikus sok alkalomhoz illik, Valentin napra is remek választás. Vegyél hozzá fekete chino nadrágot és sportcipőt és dobj a válladra egy pulcsit a laza outlook érdekében.

További cikkek olvasása