Olvasd el, csak 3 perc 08 máj 2019

Feketén, fehéren?

Szerző: Johanna Szabolcsi
Olvasd el, csak 3 perc

Nem tudod hogyan állítsd össze a tökéletes szettet? Bebizonyítjuk neked, hogy az alapszínek, a különleges kiegészítők és a prémium darabok mekkora hatással vannak stílusodra. Csekkold, hogyan is kell csinálni.

Mi kell a fényűző megjelenéshez?

A prémium márkák fő jellemzői az extravagáns dizájn, a kényelmes anyagok és a magas minőség. Ha biztosra akarsz menni, a fekete vagy fehér holmikkal egyszerűen nem tudsz mellélőni, de hidd el, úgyis azon kapod majd magad, hogy az ilyen árnyalatok között válogatsz a prémium cuccok kínálatából. Mi abszolút egyetértünk, így kitűnhetsz és másokat is könnyedén lenyűgözhetsz. De hogyan is működik ez a gyakorlatban? Erre több opció is van. Az első, hogy viselj klasszikusokat: fehér ing, kis fekete ruha, cigarettanadrág vagy ballonkabát. Alapdarabok, amik minden helyzetben megállják a helyüket és mindig elegáns megjelenést biztosítanak, nem utolsó sorban rengeteg mindennel kombinálhatóak. A másik opció a kontrasztos megjelenés. Fekete és fehér egymással kombinálva, igazán karakteres és egyszerű, de nagyszerű játék az árnyalatokkal. A kiegészítőkről se feledkezz meg! Egy exkluzív táska, egy arany fülbevaló, egy kifinomult óra karkötővel; apró részletek, de hatalmas erejük lehet az összképre.

1.Ruha, Guess Jeans 2.Blúz, Tommy Hilfiger 3.Táska, Liu Jo 4.Karóra, DKNY 5.Nadrág, Silvian Heach

1.Blézer, Guess Jeans 2.Ruha, Silvian Heach 3.Kézitáska, Versace Jeans 4.Ruha, Morgan 5.Fülbevaló, Guess Jeans

czarno na białym answear

Elegáns vagy laza stílus férfiaknak?

Nem meglepetés, hogy egy féfi gardróbjának legstílusosabb eleme az öltöny. Elegáns, mindig alkalomhoz illő, legyen szó akár nappali vagy esti programról. A kiegészítőktől függően úgy változtatja a karakterét, mint egy kaméleon – egyszer formális, máskor sikkesen laza megjelenést kölcsönöz. Ha bevállalós vagy, bátran gondolkozhatsz kontrasztban. Egy világos ing tökéletesen passzol egy sötét árnyalatú öltönnyel. Elegáns cipő? Természetesen működik, ha az alkalom megkívánja, de mi arra bíztatunk, hogy inkább kombináld fehér sportcipővel. Végső lépésként jöhet egy időtálló és menő sötét napszemüveg (akár egy RayBan), csak hogy felkerüljön a pont arra a bizonyos „I”-re és már mehetsz is.

1.Ing, Armani Exchange 2.Ing, Armani Exchange 3.Sportcipő, Lacoste 4.Zakó, Diesel 5.Napszemüveg, Ray-Ban

1.Félcipő, Gino Rossi 2.Napszemüveg, Lacoste 3.Zakó, Scotch & Soda 4.Ing, Versace Jeans 5.Cipő, Tommy Hilfiger

További cikkek olvasása