Olvasd el, csak 3 perc 11 jún 2019

Tippek: Alapdarabok, amik nem hiányozhatnak a bőröndödből a nyáron

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

Megszólalt a csengő – de nem csak az iskolákban – itt az ideje, hogy felkészülj a nyaralásra. A bőröndöd bepakolva? Nem!? Akkor hajrá, pakolj velünk, most megmutatjuk mik azok a darabok, amik nem hiányozhatnak a bőröndödből a nyáron.

Fürdőruha: nem csak a partra

Napoznál, fürdenél és egyszerűen csak a napon pihennél? Ebben az esetben nem kell emlékeztetnünk, hogy a fürdőruha alapdarab a pakolásnál. Egy vagy kétrészes – ez csak rajtad áll. Rojtok, neon árnyalatok, logók és tópusi minták. Ezek az esszenciái a szezon fő darabjainak. Ha egy prémium kategóriás darabot választasz, kettőt üthetsz egy csapásra: ez azt jelenti, hogy a hasonló fürdőruhákat becsempészheted a hétköznapi viseletedbe. Például viselheted a bikinifelsőt egy blúz alatt vagy az egyrészest topként, farmersorttal.

1.Bikini, Roxy 2.Egyrészes, Ellesse 3.Ing, Tommy Jeans 4.Ruha, Jacqueline de Young 5.Sort, Levi’s

bikini 2019

Papucsok, sportcipők és espadrilles cipők

A ruháid már megvannak, jöjjenek most a kiegészítők. Kezdjük a legfontosabbal: a cipőkkel. Kényelmes lábbeli nélkül el se indulj, nagy hibát követnél el. Szerencsére manapság nem kell a divat és kényelem közül választanod. A flip-flop és szandál tökéletesek a legmelegebb napokon. Ha bőrből készült darabot választasz, akkor biztosan egész nap bírod majd a sétát, emellett a lapos verziók nagyon trendinek számítanak. A szövet espadrillas cipők nélkül nincsen nyár. Ha hosszabb utat tervezel, a sportcipő mellett tedd le a voksod, ezek túrázni vagy a parton való hossazbb sétákra is tökéletesek. Ne félj, mindegyik darab tökéletesen variálható, így elég egyet-egyet kiválasztanod, hogy biztosra menj, így több hely marad a bőröndödben más holmiknak.

 

buty na lato 2019

1.Papucs, Answear 2.Papucs, Tamaris 3.Sneaker, Answear 4.Szandál, Karl Lagerfeld 5.Papucs, Baldowski

Kiegészítők, amik nélkül el se indulj

Ha nyaralásra indulsz, nem a hűvös, esős desztinációkat választod ki első sorban. A nap és a meleg levegő adott, így a különféle kalapok és napszemüvegek biztos befutók. Fektess be egy olyan kalapba, melnyek nagy a karimája, ez megvéd a káros sugaraktól. A napszemüveg legyen cool: színes lencse, érdekes forma, ami a retró stílusra hajaz. Persze arra is gondolj, hogy hova teszed a kiegésztőidet, ha esetleg egy felhő a nap útjába áll. Hát persze, egy strandtáskába. A legmenőbbek idén a fonott verziók, de persze a matróz stílusú verziók is ütősek.

akcesoria na plażę

1.Napszemüveg, Answear 2.Sapka, Calvin Klein 3.Napszemüveg, Vogue Eyewear 4.Napszemüveg, Haily’s 5.Kalap, Answear

1.Törölköző, Triumph 2.Neszeszer, Mi-Pac 3.Táska, Answear 4.Táska, Answear 5.Bőrönd, Medicine

További cikkek olvasása