Olvasd el, csak 3 perc 24 nov 2018

Animal Party – avagy hogyan játsszunk az állatmintákkal?

Szerző: Johanna Szabolcsi
Olvasd el, csak 3 perc

És megtörtént – az állatos minták dominálják az idei szezont! Mivel kombináljuk és hogyan hordjuk, hogy igazi bulis outfitünk legyen? Nézzük meg!

Párduc, zebra vagy kígyóbőr? Idén ősszel képzeljük magunkat valami egzotikus helyre vagy dzsungelbe, az állatminta rég nem volt ilyen népszerű. A divattervezők újra elővették és az idei év egyik fő trendjévé vált. A párduc és a többi állatos minták már nem csak a részletekben mutatják magukat, hanem a teljes megjelenés meghatározó részét képzik. Most a teljességre utazunk, tetőtől talpig, a cipő és a táska sem lehet kivétel, ahogy a kesztyű és a sál sem. Átlépjük a giccs határát, ami eddig ezt a mintát jellemezte.

ANSWEAR LIU JO / ANSWEAR ANSWEAR ANSWEAR

Animal Party, avagy ötlet a bulis megjelenéshez

Az állatos printek rizikósak lehetnek, ha eddig kerülted az ilyen extravaganciát. Ennek ellenére jó választás a bulizós megjelenéshez. Házibuli, karácsony előtti buli egy klubban? Vigyél magaddal kígyót, párducot zebrát! Az állatminták nagyon jól néznek ki mesterséges megvilágításban, arany kiegészítőkkel és láncon lógó táskával, lakkcipővel, velúr csizmával vagy szőrmével.

ANSWEAR MANGO / MANGO / GUESS JEANS / ANSWEAR

Hogyan hordjuk?

Az állatos kompozícióhoz érdemes pár szabályt betartani. A párducminta jól illik a klasszikusokhoz, fekete zakóhoz, fehér inghez vagy egy jó szivarhoz. Testhezálló, szűk fazonok helyett, amik elég cikin tudnak kinézni, válassz inkább karcsúsított fazonokat. A laza ingeket és ruhákat összekötheted csatos bőr övvel, elasztikus szárú csizmákkal vagy szőrmével. Végezetül, ne keverj össze túl sok színt, az állatos printek magukban is eléggé kifejezőek, ezért inkább tónusos színekkel kombináld, fehér, bézs, barna vagy fekete árnyalatokkal.

MANGO ANSWEAR ANSWEAR PINKO GUESS JEANS

További cikkek olvasása