Olvasd el, csak < 1 perc 24 okt 2018

AUTUMN TRENDS BY ANSWEAR – tekints be a kulisszák mögé

Szerző: Johanna Szabolcsi
Olvasd el, csak < 1 perc

Láttad már az új  Autumn Trends by ANSWEAR spotot? Nézz be a kulisszák mögé!

2018 őszét kihasználtuk arra, hogy új videóval promotáljuk a legújabb trendekben gazdag kínálatunkat az ANSWEAR.HU-n. A divat fővárosai által inspirált Autumn Trends by ANSWEAR  kollekció olyan elemeket tartalmaz melyek egyedi megjelenést biztosítanak számodra bármilyen napszakra, helyzetre vagy eseményre. Minden nap a figyelem középpontjában lehetsz, sokkolhatsz vagy felhívhatod magadra a figyelmet. A kampányt egy dinamikus spot képviseli, melynek stilizációit Párizs, New York és Milánó trendjei inspirálták.  Gyere velünk a backstage-be és tekints be az alkotás kulisszái mögé:

A spot elkészítéséhez a legjobbakat kértük fel. A Państwo Rodzeństwo duettből ismert Maria Zbąska rendezte. A koreográfiáért  Pat Bogusławski a világszerte ismert Movement Director, aki többek között már dolgozott Victoria Beckham-mel czy Stellą McCartneyval, volt a felelős. A stilizáció Łukasza Witka és Michała Kuś munkáját dícséri. Hanna Koczewska és Gabriela Paszcza a GAGAMODELS-től prezentálta. A Warsaw Creatives közreműködésével.

Nézd meg az Autumn Trends by ANSWEAR kampányt >>>

Az ANSWEAR  őszi-téli promóciója Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Romániában, Ukrajnában és természetesen Magyarországon is elérhető. A reklámmal internetes portálokon, videómegosztókon és közösségi oldalakon is találkozhatsz.

További cikkek olvasása