Olvasd el, csak 2 perc 24 okt 2018

TREND ALERT: Oversize me

Szerző: Johanna Szabolcsi
Olvasd el, csak 2 perc

Készülsz a hideg időre? Az oversize kabátok megóvnak az időjárás viszontagságaitól és egyben divatossá is tesznek. Téged is meggyőzött?

A pehelykabátok évről évre visszatérő divat elemek, végül is lehet praktikusabb és kényelmesebb kabátot találni, ami a legkeményebb időjárási körülmények között is megállja a helyét? Idén több figyelmet kap az új, kifutókat meghódító trend jóvoltából. Az oversize a csúcson van! Rövid és hosszú kivitelben egyaránt. Hatalmas kabátok, gyakran behúzókkal és fényvisszaverő elemekkel. Steppelt anyagból is készülnek, melyek még nagyobbnak tűnnek. Minden a ’90-es évek stílusvilágára vezethető vissza. És természetesen a streetwear stílusra.

Tommy Hilfiger, Answear, Wrangler, Answear

Hogyan viseljük az oversize pehelykabátokat?

Tudj meg többet az őszi-téli szezon divatjáról >>> 

Úgy gondolod, hogy az XXL kabátokat csak casual vagy sportos cuccokkal lehet felvenni? Tévedés! A tervezők a streetwear és a high fashion keveredésében semmi kivetni valót nem találnak. Ezért ajánlják, hogy az oversize kabátokat hordjuk hosszú ruhákhoz, kombináljuk elegáns anyagokkal mint a tüll, sifon vagy a csipke. Bizonyíték erre a Alexander McQueen, J.W.Anderson vagy Pucci, melyek őszi-téli megjelenésének elengedhetetlen eleme. Te hogyan építed be stilizációdba?

Silvian Heach, Levi’s, Noisy May, Femi Stories

The North Face, Silvian Heach, Calvin Klein, Noisy May

További cikkek olvasása