Olvasd el, csak 3 perc 13 dec 2018

Csillogás, arany és flitter, azaz az idei szilveszteri trend

Szerző: Johanna Szabolcsi
Olvasd el, csak 3 perc

Az év végére ragyognod kell! Nézd meg, hogyan töltheted stílusosan az Szilvesztert – az alábbi javaslatok teljesen magukkal ragadnak majd!

Mit vegyek fel Szilveszterre? Amennyiben minden évben felteszed magadnak ezt a kérdést, akkor mi most egy elég stílusos tanáccsal rukkolunk elő. Az óév búcsúztatója és az új üdvözlése megfelelő öltözetet kíván. Flitter, arany, csillogás, ideális összeállítás, ami minden szezonban előjön.  Végül is van még őrültebb éjszaka a szilveszterinél? Nem lehet elégszer mondani – a flitter és a csillogás nem csak szilveszteri must have, de az utóbbi idők trendje is.

Trendyol, Guess Jeans, Medicine

A legdivatosabb ruha Szilveszterre

Flitteres ruha – ez az igazi sztárja ennek az évnek. Nehogy kimaradjon a szilveszteri outfitből. Menő fazon? Főleg egyenes, vékony vállpántos, testhez álló vagy A vonalú darabok. A flitter a fő díszítőelem – arany, ezüst, csíkos vagy állatos print formájában kirakva, hatásosan néznek ki minden mozdulatnál.

AnswearAnswearAnswear, Tally WeijlAnswear

Medicine, Only, Noisy May, Answear, Answear

Szilveszter a ’80-as évek hangulatában

Van már flitteres ruhád, de még nem tudod milyen kiegészítőkkel stilizáld? Ezen az egyetlen éjszakán kicsit visszanyúlhatsz a ’80-as évek stílusába, amit egyébként most a legmenőbb tervezők is elkezdtek beépíteni kollekciójukba. Az akkori divat kvintesszenciája a flitter, a metál színek, redőzött szoknyák, bőrdzsekik és zakók, buggyos ujjak és a szaggatások voltak. A karakteres színek és fazonok ideálisak a buliba.

AnswearAnswearAnswear, Tally Weijl, Trendyol

Only, Medicine, MedicineAnswearAnswear

Efektív szilveszteri kiegészítők

Mivel illik kiegészíteni a kompozíciót? Természetesen hozzáillő kiegészítőkkel. Az év utolsó éjszakája nem lehet unalmas és egyszerű – a ragyogás és némi túlzás belefér! Vegyél föl figyelemfelkeltő csizmát, brokátos tűsarkút, legyen kéznél bizsuval díszített kistáska és ne feledkezz meg az attraktív, hosszú fülbevalóról sem.  Cirkónium és tollak az alap – hadd lengjenek körül minden tánclépésnél!

Public DesireAnswear, Guess Jeans, MangoPublic Desire

Mango, Liu Jo, Medicine, Guess JeansAnswear

Csak egy tipp, a szilveszteri stilizációt simán fel tudod használni a soron következő báli szezonban is ?

Szilveszteri buli szett inspiráció férfiaknak itt >>

További cikkek olvasása