
Karl Lagerfeld nadrág. Vékony, nem rugalmas anyag. A szűz gyapjú könnyebb, mint a klasszikus gyapjú. Kivételes puhaság, finomság és tartósság jellemzi.
Az elérhető méretek az olasz méretekből kerültek átszámításra európai szabványra. A cimkén szereplő méret külömbözhet a megadott mérettől (IT 38/XXS = EU XS). A biztonság kedvéért nézze meg a megadott mérettáblázatot.
- Széles láb.
- Normál derekú modell, cipzárral, gombbal és kampós rögzítéssel.
- Két csúsztatható oldalzseb.
- Zseb utánzat a fenéken.
- A beépített övhurkok lehetővé teszik az öv rögzítését, hogy megakadályozzák a nadrág elcsúszását mozgás közben.
- Hajtogatott szár
Gyártó
Karl Lagerfeld International B.V.
Herengracht 182, 1016 BR Amsterdam
care@karllagerfeld.com
Fő anyag: 100% szűz gyapjú
1. bélés: 57% viszkóz, 43% poliészter
2. bélés: 65% poliészter, 35% pamut
A megrendelés kézbesítéséhez a GLS, DPD és FOXPOST-Packeta Group futárszolgálatot használjuk.
Az ANSWEAR.hu ügyfeleinek ingyenes szállítást kínál Magyarország területén minden olyan rendelés esetében, amelynek értéke azonos, vagy meghaladja a 22 000 Ft összeget. Kivételt képez ez alól a GLS futárszolgálat igénybevétele.
Amennyiben DPD vagy FOXPOST-Packeta Group futárszolgálatot veszed igénybe és a rendelés értéke nem haladja meg a 22 000 Ft-ot, úgy szállítási költséget számolunk fel, ennek az összege 1790 Ft.
GLS futárszolgálat igénybe vétele esetén, amennyiben a rendelés értéke nem haladja meg a 22 000 Ft-ot, a szállítási költség 2140 Ft, amennyiben meghaladja, a szállítás költsége 350 Ft.
További információ ITT
Szeretnél terméket visszaküldeni? Mi sem egyszerűbb! A vásárlást követően 30 nap áll rendelkezésedre indoklás nélkül.
Ha regisztrált vásárlónk vagy és a rendelésed értéke eléri vagy meghaladja a 22 000 Ft-ot, akkor igénybe veheted az ingyenes visszáru szolgáltatásunkat. További információ ITT
Reklamáció? Az Áruházban vásárolt összes termék szavatossági ideje 2 év, melynek kezdő időpontja az áru vevő általi átvételével kezdődik, összhangban a Fogyasztói törvénnyel. A teljes reklamációs folyamat leírása ITT