Órák

A kiválasztott termékek száma: 12
Népszerűek
Méret
Márka
Szín
Ár
AYTM óra Stilla
AYTM óra Stilla
70990 Ft
House Nordic falióra Amiens
House Nordic falióra Amiens
9990 Ft
-30%
-5% AZ APPBAN
Umbra Falióra Ribbonwood
Umbra Falióra Ribbonwood
26590 Ft
37990 Ft
Legalacsonyabb ár 30 nap alatt*: 26590 Ft
-30%
-5% AZ APPBAN
Balvi - Falióra
Balvi - Falióra
6710 Ft
9590 Ft
Legalacsonyabb ár 30 nap alatt*: 6710 Ft
House Nordic falióra Istanbull
House Nordic falióra Istanbull
11990 Ft
-10%
-5% AZ APPBAN
J-Line falióra
J-Line falióra
21590 Ft
23990 Ft
Legalacsonyabb ár 30 nap alatt*: 23990 Ft
-20%
-5% AZ APPBAN
Umbra Falióra
Umbra Falióra
16790 Ft
20990 Ft
Legalacsonyabb ár 30 nap alatt*: 16790 Ft
Alessi falióra La Stanza dello Scirocco
Alessi falióra La Stanza dello Scirocco
71990 Ft
-20%
-5% AZ APPBAN
J-Line Falióra
J-Line Falióra
11990 Ft
14990 Ft
Legalacsonyabb ár 30 nap alatt*: 12990 Ft
-30%
-5% AZ APPBAN
Balvi - Falióra
Balvi - Falióra
5500 Ft
7860 Ft
Legalacsonyabb ár 30 nap alatt*: 5020 Ft
Alessi asztali óra Cronotime
Alessi asztali óra Cronotime
27990 Ft
-10%
-5% AZ APPBAN
J-Line falióra
J-Line falióra
30590 Ft
33990 Ft
Legalacsonyabb ár 30 nap alatt*: 33990 Ft

Modern faliórák a lakásban – hogyan válasszunk?

A faliórákról mindenki azt hihetné, hogy igazán ódivatúak. Pedig manapság újra aranykorukat élik. A falióra nem csak azért jó, mert azonnal láthatjuk az időt – ennek úgy sincs a mobilok korszakában jelentősége. Leginkább akkor hasznos, ha például a konyhában főzünk, és messziről is szeretnénk rápillantani az órára anélkül, hogy elő kéne venni a mobilunkat. A modern falióra tehát manapság már inkább akkor hasznos, ha időt mérünk, azonban arra tökéletes választás. Milyet válasszunk? Manapság egészen sokféle falióra létezik. Amióta kaphatóak külön óraszerkezetek, azóta pedig akár mi magunk is készíthetünk faliórákat. Azonban ha erre nincs időnk, akkor mindenképp olyan stílust válasszunk, ami az adott helyiségbe a leginkább illik. A műanyag, kör alakú modern faliórák manapság elég unalmasnak számítanak, viszont jó hír, hogy egészen különleges modern faliórák közül választhatunk. A modern faliórák esetében például a természetes hatásúak, vagy a teljesen minimalisták a trendik most. Mindkettő jól mutat minden stílusú lakáshoz, hiszen diszkréten belesimul az enteriőrbe, ráadásul a falon lévő klasszikus képkeretek mellé is tökéletesen passzol.

Faliórák a nappaliba – milyen stílust nézzünk?

A már említett modern stíluson kívül ezerféle mást stílus közül is választhatunk. Hódítanak például a retró hatású faliórák a nappaliba, amelyek bakelitlemezekből készültek, mint a Balvi márkánál, ugyanakkor például a különleges figurális alakú órák is igen népszerűek. Ez utóbbiakat nem csak a nappaliban vagy a konyhában lehet jó ötlet felhasználni, de például a gyerekszobába is találhatunk olyan darabokat, amit a kicsik imádni fognak. A figurális órák egyébként ajándéknak is kiválóak. Választhatunk például olyan órás ajándékok és kütyük közül, ami a megajándékozott hobbijáról szól, vagy olyat, ami a kedvenc állatának alakját idézi. Ezen kívül akár olyan faliórákat a nappaliba, de a hálóba is választhatunk, amelyek egyfajta ékszerként funkcionálnak. Már kapható sok ilyen különleges falióra a nappaliba, vagy bárhová máshova, némelyik valódi ásványokból készül vagy különleges figurális szoboralkotásokból áll.

Elegáns falióra – hagyományos vagy digitális legyen?

Az elegáns faliórák között a hagyományos az, ami még mindig rendkívül népszerű, azonban akadnak olyan digitális verziók, aminek akár mobilról is beállíthatjuk a fényét. Előbbiek szinte bármilyen stílusú enteriőrhöz kiválóak, még a vintage és a rusztikushoz is. Utóbbiak viszont főleg már a modern és minimalista berendezéssel ellátott otthonok kiegészítői lehetnek. A falra kivetített óráról is érdemes pár szót ejteni. Ezek alapvetően asztali digitális órák, amelyek projektorszerűek a falra is kivetítik az időt. Elegáns és stílusos megoldás minden otthonba ez a modern kivetíthető óra.

Faliórák a konyhába

Manapság a faliórák jelenléte talán a konyhában a legfontosabb. Sütéshez és főzéshez ugyanis fontos nézni az időt. Nézzük akkor, amikor ki kell számolni, mennyit pihenjen a tészta, és nyomon követjük a nappaliból is messziről, hogy mikor érdemes kivenni a sütőből a sültet. A falióra tehát a konyhában igencsak hasznos, még akkor is, ha a sütő rendelkezik saját órával. Főzéshez azonban még ennél is fontosabb. Lemérhetjük mennyi ideje fő a tojás, vagy mikor kell majd kivenni a tésztát.

Dekor faliórák – milyen stílusút válasszunk?

A dekor faliórák világában igen sokféle színű és alakú órával találkozhatunk. Ezek akár olyan különlegesek is lehetnek, amelyek szinte központi részévé válnak a helyiségnek. Az ilyen dekor falióráknál azonban fontos eldöntenünk, hogy csak egy jól kinéző faliórára van szükségünk, vagy egy olyan dizájn órára, amely középpontként fog kiemelkedni az enteriőrből.