Hangszórók

A kiválasztott termékek száma: 3
Népszerűek
Méret
Márka
Szín
Ár
SunnyLife vezeték nélküli hangszóró Oliwkowy pasek Vacay
SunnyLife vezeték nélküli hangszóró Oliwkowy pasek Vacay
12990 Ft
Univerzális méret
SunnyLife vezeték nélküli hangszóró Tie Dye Multi
SunnyLife vezeték nélküli hangszóró Tie Dye Multi
12990 Ft
Univerzális méret
SunnyLife vezeték nélküli hangszóró Tie Dye Multi
SunnyLife vezeték nélküli hangszóró Tie Dye Multi
12990 Ft
Univerzális méret

Bluetooth hangszórók – élvezd a zenét bárhol!

A kedvenc zenénket a legjobb hangzásban igazán csak hangszórókkal lehet élvezni. Hiába manapság a mobiltelefonok beépített, jobbnál jobb hangszórói, azok soha nem fogják visszaadni azt a tökéletes hangzást, mint a minőségi hangszórók. A Bluetooth hangszórókkal ráadásul bárhol élvezhetjük azonnal a kedvenc zenéinket, akár a kertben is. Kerti parti a barátokkal? Nem gond, csak állítsuk össze a playlistet, és azonnal élvezhetjük a legjobb slágereket egész nap egy minőségi Bluetooth hangszóró segítségével. Viszont ezekből a típusokból sem mindegy, hogy milyet választunk. Hiszen az olcsóbb, alacsony minőségű darabok csak rövid hatósugárral rendelkeznek, ráadásul szinte azonnal lemerülnek. Ám ha kicsit többet áldozunk a hangtechnikára és beszerzünk egy valóban jól teljesítő Bluetooth hangszórót, akkor akár egész nap zökkenőmentesen hallgathatjuk a zenét, vagy éppen a rádiót. Akár partit szervezünk, vagy csak a kertben szeretnénk dolgozni, esetleg az otthonunk kényelmében lazítani, a Bluetooth hangszóró segítségével mindez azonnal lehetségessé válik. Ráadásul már léteznek kifejezetten por- és vízálló modellek is, ami tökéletesen használható a kertben, vagy akár nyaraláskor. Így nem kell attól tartani, hogy egy hirtelen zivatar tönkreteszi a Bluetooth hangszórónkat. Az akkumulátoros és USB töltésű hangszórók pedig nem csak a kertbe, de kempingezésre is kiválóak, ahol nincs lehetőség áramhoz jutni. Elég egy powerbank, a mobilunk és a hangszórónk, hogy bárhol hangulatot varázsoljunk a legjobb zenékkel.

BT hangszóró – praktikus használat mindenhol

A Bluetooth hangszórókat más néven BT hangszóróknak is nevezik rövidítve. A BT hangszórók többféle módon használhatóak, hiszen nem csak zenét játszhatunk rajtuk, hanem akár az okos tévére is rácsatlakoztathatjuk. Ezért a minőségibb darabokkal akár házimozi hangzást is elérhetünk az otthonunkban.

Vezeték nélküli hangszóró – tökéletes hangzás a legjobb bulikhoz

Ahogy egyre melegebbé válik az időjárás. szinte mindannyiunknak igénye van arra, hogy összejöveteleket szervezzen a barátaival vagy a családtagjaival. A hangulatot pedig a jó zene garantálja. Ehhez a vezeték nélküli hangszóró lesz a legjobb választás.

Hangszóró Bluetooth csatlakozással – zene bármikor

Ha hangszóró választásra került a sor, akkor az a legjobb, ha a hangszóró Bluetooth csatlakozással rendelkezik. Kültéren és beltéren egyaránt használhatjuk, mindenféle korlátok nélkül. Ne bajlódjunk tehát feleslegesen az hosszabbítóval!

Hordózható hangszóró – egyedi dizájn a legstílusosabb eseményekre

A Bluetooth-szal rendelkező hordózható hangszóró képes arra, amire a vezetékes hangszórók nem. Szinte már művészi formatervet kaphatnak, hiszen nincs kábel, ami megszabná a formáját, vagy belezavarna az összhatásba. A teljesen önállóan álló hordózható hangszórók többsége szó szerint gyönyörű és egyedi dizájnt kapott. Elég csak a Kooduu egyedi dizájnnal rendelkező Bluetooth hangszóróit megnézni, amely nem csak egy szimpla hordózható hangszóró, hanem lámpa és dizájnos tároló is egyben. Az ilyen különleges formatervet kapó hangszórók stílusos kinézetükkel és lenyűgöző hangzásukkal igazán varázslatossá tehetik a legelegánsabb partikat is. Szó szerint emeli minden rendezvény eleganciáját és fényét. Miért választanánk a kábeles, minden enteriőrből kilógó hagyományos hangszórókat, ha olyanokat is kaphatunk, amelyek észrevétlenül simulnak bele az általunk megálmodott látványba? Sikkes kiegészítője lehet elegáns szülinapoknak, de stílusos eljegyzési partiknak is.

Hangszóró – válaszd a minőséget!

Hordózható Bluetooth hangszóróból érdemes a minőséget választani. Nem éri meg olyan Bluetooth hangszóróra költeni, amelynek nem stabil a kapcsolódása és emiatt akadozik, vagy recseg. Kidobott pénz. Ezért ennél a terméknél mindig törekedjünk a minőségre.