Olvasd el, csak 3 perc 18 aug 2020

Vissza a melóba – Ezek a 2020-as szezon kedvenc ruhái és kiegészítői

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

Lassan becsöngetnek, ki az iskolapadba, ki a melóhelyére tér vissza. Nyilván egy tök új helyzet előtt állunk, de egyvalami biztos, ha nem vagyunk kisiskolások, akkor sem árthat egy kis nosztalgiázás. Fedezd fel az előttünk álló szezon stílusos kiegészítőit és ruhadarabjait!

Néhányunknak a szeptember az iskolakezdésről szól, másoknak egyszerűen a nyaralások és a nyár végét jelenti. De mindig ott mocorog bennünk egy érzés, ez a hónap a megújulás és az újrakezdés hónapja is. Kedjük az új szezont kellemesen, szerezzünk be néhány olyan darabot, ami a gyerekkorunkat idézi, ha már a back to school témánál vagyunk. Mutatjuk azokat a cuccokat, amik nincsenek korhoz kötve.

 

Laza őszi darabok

A sportos termékek nem csak a teremben jönnek jól – tudjuk, tudjuk, mindenki ezzel jön – de nagyon igaz, tapasztalatból mondjuk. A vastagabb, puha pamutból készült pulcsik, szettek, nadrágok, jól jönnek majd a hideg őszi napokon. Kényelmes, laza és meleg és utcai darabokkal is kombinálhatod, például az athleisure trendnek hódolva.

Guess Jeans / Armani ExchangeDiesel 

Armani Exchange / Desigual / Levi’s

Hátizsákok

Milyen a tökéletes hátizsák? Mindenekelőtt sok minden kell hogy beleférjen, hiszen ezt a darabot általában alternatívának szánjuk a csinosabb, munkába is viselt táskák mellé. Természetesen a hátizsák esetében sem feledkezhetünk meg a dizájnról, hiszen ez a kiegészítő manapság már szinte minden nő és férfi ruhatárában alapdarab. Ha a klasszikusok felé húzól, egy modern, letisztult bőr verzió, valami visszafogott árnyalatban okos választás.  A retró és streetwear stílus szerelmeseinek a színes verziókat ajánljuk, vicces mintákkal és különleges anyagokkal. Ha igazán egyedire vágysz, egy metálfényű, minimalista darab az egekbe repít majd.

Spiral / Adidas Originals / Love Moschino

Guess Jeans / Answear / Mi-Pac 

Sneaker az új szezonra

A sneakerek univerzális darabok, minden szezonban kötelező elemei a ruhatárnak és főként a laza stílussal passzolnak jól. Rengeteg verzió elérhető, vannak mintásak, logókkal, feliratokkal, de a nagy klasszikusok, mint a fekete és fehér cipők is óriási teret kapnak.

Fila / Liu Jo / Love Moschino

Kiegészítők kicsiknek és nagyoknak

A gyermeklelkű felnőtteknek a játékos kiegészítőket ajánljuk. Például, a baseball és halászsapák újra divatba jöttek, leginkább nyáron praktikusak, de természetesen ősszel is jól lehet kombinálni őket. Hogy időben beérj a melóba, egy szuper órát is be kell szerezned. A színes szíjjal elátott darabok több szezonon át is viselhetőek, jó választásnak bizonyulnak, csakúgy mint az övtáskák.

Capslab / Guess Jeans / Levi’s

További cikkek olvasása