Olvasd el, csak 3 perc 12 aug 2020

Szezonokon átívelő trendek – Nyári darabok, amik az őszi szezonban is divatosak lesznek

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

A nyár még tombol, de a szemünk előtt már az őszi szezon lebeg. Fedezd fel, milyen ruhadarabokat és kiegészítőket érdemes beszerezned a nyári leárazások alatt , amik az őszi szezonban is megállják a helyüket majd.

Nem mindenki cseréli le a teljes ruhatárát egyik szezonról a másikra, szeretünk univerzális darabokat beszerezni, főleg, ha azokhoz kedvezményesen juthatunk hozzá. Most két legyet üthetsz egy csapásra: nem csak menő cuccokat szerezhetsz be remek áron, de több szezonon keresztül viselheted őket. Mutatjuk, mibe érdemes fektetni.

transzfer trend

 

Blézerek és kosztümök

Az elmúlt pár szezonban egyre népszerűbbek a blézerek és kosztümök. Az oversized és a kétsoros verziók különösen nagyot mennek. Ha ez nem lenne elég, ezeket a darabokat nem csak alkalmakkor lehet viselni, hétköznapi kiegészítőkkel, mint a sneaker vagy övtáska elég menő szetteket lehet kialakítani. Ha még nem szereztél be hasonló darabokat, most itt a lehetőség, nem csak azért mert kedvezményesek, hanem mert a következő szezonban is jóljöhetnek.

Glamorous blézer / Miss Sixty kardigán / Answear blézer

Mango blézer / Answear kardigán / Answear szoknya

Kontrasztos viselet

Senki se mondta, hogy az őszi szezonban félre kell dobnunk a könnyed, légies anyagokat. Azt javasoljuk, hogy kontrasztos darabokat mixelj, keverd a színeket és az anyagokat is. Egy színes viszkózruhát simán kombinálhatsz vastagabb kardigánnal vagy bőrdzsekivel. A farmeringet variálhatod vastagabb kabáttal vagy bőrnadrággal. Egy slip-on ruha tökéletesen mutat pólóval alatta, igen, ez még mindig trendi viselet.

Answear Lab ruha / Twinset ruha / Answear kardigán

All Saints kabát / Medicine ruha / Jacqueline de Yong ruha

A nagy klasszikusok

A leárazás hevében sem szabad megfeledkeznünk a klasszikus ruhadarabokról. Ha biztosra mennél, egy fehér sportcipőt mindenképpen szerezz be – télen, nyáron egyaránt viselheted, hiszen a nyári alapdarabokkal, de az őszi szettekkel is tökéletesen kombinálhatóak. Ha valami újra vágysz, a fehér sneakert helyettesítheted visszafogott árnyalatú teniszcipővel. Ha univerzális táskát keresel a klasszikusok itt is jó választásnak bizonyulnak. A messenger és shopper fazon, fekete árnyalatban biztosan a kedvenced lesz, de a konyakbarna vagy bézs is okos döntés. Ha lazább darabra vágysz, egy bőr vagy vászon hátizsákkal sose lőhetsz mellé.

Trussardi Jeans táska / Vagabond félcipő / Patrizia Pepe táska

Armani Exchange sneaker / Patrizia Pepe nadrág / Vagabond sneaker

További cikkek olvasása