Olvasd el, csak 2 perc 26 febr 2019

Üdvözlünk titkos kertünkben – Secret Garden, az ANSWEAR új kollekciója

Szerző: Johanna Szabolcsi
Olvasd el, csak 2 perc

Lépj be a titkos kertbe ahol mindig tavasz van! Itt az ANSWEAR új, Secret Garden kollekciója, stílusos választás a tavasz első napjaira. Nézd meg!

Mit szólnál egy kis nőiességhez pasztell kivitelben? Az ANSWEAR Secret Garden kollekciója betekintést nyújt egy tavasz első sugaraiban fürdő virágoskertbe. Az ANSWEAR új ajánlata egyfelől válasz a romantikus nőiesség kiemelésére, más részről laza és komfortos, mindennapi viselet.

Secret Garden, válasz a tavaszi megjelenéshez

A tavaszra gondolva az üdeség, frissesség, világosság és természetesen a virágzás jut az eszünkbe. Ezt tükrözi az ANSWEAR új kollekciója is. A mintákban romantikusan árnyalt virágok dominálnak. A növényi minták feldobják a szellős anyagokat, gazdagítják a minimalista formákat vagy a casual fazonokat. Az egész kollekciót a pasztell árnyalatok uralják, lila, menta és rózsa, ami üde színfoltot ad a téli, nehéz árnyalatok után.

AnswearAnswearAnswearAnswearAnswear

Mit találunk a kollekcióban?

A Secret Garden kollekció divatos manifesztációja a casual stílusú, oversize ruháknak. Találsz itt kellemes tapintású és természetes anyagokból készült szövetruhákat, szoknyákat, pamut felsőket, virágos mintás pólókat és kényelmes joggereket egyaránt. Tökéletes viselet a kora tavaszi napokra, jó kiindulási alap egy kis kísérletezéshez az urbánus divat amúgy is kötetlen légkörében.

AnswearAnswearAnswearAnswearAnswear

További cikkek olvasása