Olvasd el, csak 3 perc 27 febr 2019

Celebrate Yourself – Ünnepeld Magad!

Szerző: Johanna Szabolcsi
Olvasd el, csak 3 perc

Közeleg a Nőnap és egyes országokban ezt követően a férfiak is kapnak egy napot, amikor őket ünneplik, ezek remek alkalmak arra, hogy kifejezzük kik is vagyunk valójában, mi az a stílus, ami a legközelebb áll hozzánk. Légy önmagad és emeld ki egyediségedet – celebrate Yourself!

Mindegy, hogy hány éves vagy, milyen az alkatod, milyen a bőröd színe, kit szeretsz – ne hagyd magad beskatulyázni, fogadd el Magad olyannak, amilyen valójában vagy, minden egyediségeddel együtt. Nincs a világon még egy ugyanolyan ember, mint Te. Mindjárt itt a Nőnap, de ne feledkezzünk meg a férfiakról sem. Érezd magad kivételezettnek, gondolkodj pozitívan az előnyeidről, stílusodról és erődről.

Miben rejlik a nőiesség?

Egyesek a nőiességet tradicionálisan a lágy, érzékeny karakterként kezelik. Változnak az idők, a nőiességet is újra kell értelmezni. Régen a nők csak meghatározott fazonokat hordhattak, az alakformáló fűzők és a bokáig érő szoknyák elengedhetetlen részei voltak a megjelenésnek. Ma már senki sem várja el, hogy mindig magassarkúban és szoknyában járj, persze ha ehhez van kedved akkor csak bátran, a Te döntésed. Egyik nap romantikusan, magassarkúval és redőzött szoknyában, máskor farmerban és sportcipőben. Ez így jó, légy önmagad, játssz a stíluselemekkel, variáld megjelenésedet ahogy kedved tartja és ahogy a legjobban ki tudod fejezni magad.

Milyen az igazi férfi?

Hogy néz ki az igazi férfi? Egyesek úgy gondolják, hogy a szakállasnak és tetováltnak kell lennie. Mások szerint erősnek és szívósnak kell lennie. Megint mások szerint a sárm, az ápoltság és az elegancia adja a nyerő kombinációt. Ahány ember, annyi ideál. Nem kell egy sémát követned, nem kell csak egy meghatározás mentén igazodnod másokhoz, nem kell az általános “férfias árnyalatok” szerint meghatároznod magad, hogy bárkinek is megfelelj mint a tökéletes férfi. Az, hogy mit hordasz, hogyan viselkedsz, hogy nézel ki az csak a Te dolgod. Senki sem tilthatja meg, hogy játssz a divattal. Másfelől azt sem kérheti számon rajtad senki, ha Te a kényelemre fekteted a hangsúlyt, nem értesz a ruhákhoz, az első alkalmas darabot felveszed, senkinek sincs joga megkérdőjelezni a gardróbod tartalmát. A rózsaszín menő, ahogy a szakadt farmer, a melegítő felső és a premium kategóriájú öltöny is. A Te stílusod, Te döntésed, Te választásod.

1. Only 2. Guess Jeans 3. Vila 4. Mango 5. Calvin Klein Jeans

1.Levi’s 2. Selected 3. Medicine 4. Mango Man 5. Mango Man

További cikkek olvasása