Olvasd el, csak 3 perc 22 jan 2019

4 trend, ami meghatározó lesz a 2019-es évben

Szerző: Johanna Szabolcsi
Olvasd el, csak 3 perc

Az új év nagy csinnadrattával kezdődött és mi már látjuk, hogy milyen trendek várhatóak 2019-ben. Nézd meg idén mitől lesz hangos a divat világa!

A tavasz még azért odébb van, de érdemes már most szétnézni az újdonságok között és frissíteni a ruhatárat. Az őszi divatbemutatók és az influencerek már sejtetik azt, hogy milyen cuccok lesznek menők 2019-ben. Vigyázz, mert a divat megszállottjai már elkezdték felkutatni a trendi rucikat, érdemes minél előbb nekiállni a keresgélésnek!

Kígyóminta

Az állatos printek még mindig a csúcson vannak! Ahogy tavaly a párduc minta vitte a prímet, úgy idén a kígyós printek lesznek a meghatározó minták. A szürkés, ezüstös, vörös vagy bézs pikkelyes anyagok már nem csak a cipőkön és a táskákon megtalálhatóak. Most érdemes elgondolkodni ezen a mintán a blúzokon, szellős ruhákon és szoknyákon egyaránt. Semleges kiegészítőkkel a kígyóminta tényleg erős kombináció lesz idén.

ONLY /ONLY /MANGO /MANGO

JACQUELINE DE YONG / NOISY MAY JACQUELINE DE YONG LIU JO

Nosztalgia

Visszavágysz a ’90-es évek hangulatába? Tetszik a ’60-as évek retro stílusa? Esetleg a ’80-as évek őrült tinijeinek outfitjében szeretnél megjelenni? 2019-ben ezt mind megteheted, mert az idei év trendjét teljes mértékben átitatja a nosztalgia. Minden megengedett, ami egyszer már divat volt. Válassz ruhát és kiegészítőket szentimentális meggondolásból, masszív, oldschool  sportcipő, kordbársony nadrág, pszichedelikus mintás rucik, batikolt pólók, színes melegítők, most minden belefér.

DIESEL / LIU JO / PINKO KARL LAGERFELD

LIU JO / TOMMY JEANS / PINKO TRUSSARDI JEANS

Koptatott farmer

A mom jeans után eljött a kopott farmerek ideje. Az olyan tervezők szerint mint Isabel Marant, most a napszítta hatású anyagok lesznek divatosak. A világos farmert laza kabáttal és a szaggatott szoknyát már most beszerezheted, a meleg tavaszi napokon ez lesz az igazán menő trend. Mutasd meg mindenkinek, hogy tudod mit diktál a divat.

LEVI´S / TOMMY JEANS / LEVI´S / DIESEL

LEVI´S / ONLY / LEVI ´S / LEVI´S

Kiegyensúlyozott divat

2019-ben nem csak a fazonok, printek, színek és díszítések kerülnek előtérbe, hanem az adott márka környezethez való viszonya is. A klímaváltozásnak köszönhetően egyre több figyelmet fordítunk arra, hogy mit hordunk és hogyan lett gyártva az adott darab. Divatosak lesznek azon márkák kollekciói, melyek figyelembe veszik a környezetvédelmi tényezőket is.  Újrahasznosított anyagokból készült blúzok, a biopamut vagy a műszőrme már most az influencerek célkeresztjébe kerültek.

G-STAR RAW TIMBERLAND G-STAR RAW / TIMBERLAND

DIESEL PEPE JEANS G-STAR RAW / G-STAR RAW

 

További cikkek olvasása