Olvasd el, csak 4 perc 10 jan 2019

Legyél Te a bál királynője! A 2019-es év báli szezonjának trendjei

Szerző: Johanna Szabolcsi
Olvasd el, csak 4 perc

A farsangi és báli szezon az őrült bulik időszaka! Mit vegyünk fel, ha bálba készülünk? Milyen kiegészítőkkel dobhatjuk fel megjelenésünket? Nézd meg milyen ajánlattal szolgálunk!

Maxi és báli ruhák

Kezdjük a stílussal. A maxi ruha tökéletes választás. Válassz a hollywoodi sztárok által hordott modellek alapján stilizált, derékban húzott, hangsúlyos színű csipkéből vagy fényes szövetből varrt anyagokból készült darabokat.

1.Answear 2. Answear 3. Answear 4. Diesel 5. Answear

1. Answear 2. Tally Weijl 3. Only 4. Liu Jo 5. Vero Moda

A megbízható kis fekete

És ha nem érzed magad komfortosan a maxi ruhában, továbbá nem akarod nagyon a divatot sem kísérteni mindig ott a kis fekete. A kis fekete sose megy ki a divatból. Ráadásul nem csak egyszer veheted fel. Ceruza, derékban vágott, vagy talán egy kis spanyolos hatással szabott modell – válaszd az alkatodnak és ízlésednek megfelelőt.  A fekete vizuálisan slankít és hosszabbít, ezért kicsit teltebb lányokon is jól áll. Elegáns és egyszerű, kitűnően illik extravagánsabb kiegészítőkhöz, hosszú fülbevalókhoz, csillogó magassarkúkhoz.

1. Tally Weijl 2. Morgan 3. Guess Jeans 4. Review 5. Miss Sixty

1. Morgan 2. Liu Jo 3. Trendyol 4. Answear 5. Guess Jeans

A legdivatosabb rövid ruha

A Fekete túl szomorú vagy hivatalos számodra? Semmi gond, a színes mini ruhák már várnak Rád! Mire érdemes figyelmet fordítani a szezonban? Mindenek előtt  a csillogó, fémes, flitteres anyagokra, amik meghódították a kifutókat. Ez a fajta csillogás nem igényel több kiemelést, elég semleges kiegészítőkkel kombinálni. A csúcs továbbra is a csipke – a részben áttetsző ruhák a romantikus alkatoknak kitűnő választás.

1. Guess Jeans 2. Answear 3. Morgan 4. Morgan 5. Morgan

1. Guess Jeans 2. Guess Jeans 3. Morgan 4. Answear 5. Silvian Heach

Alternatív páros: Blúz és szoknya

És akkor most valami azoknak, akiknek bejön a hipszter stílus és új trendek létrehozása. A ruha nem az egyetlen megoldás. A blúz szoknyával eleganciát kölcsönöz. Fókuszálj a flitteres topokra, szatén blúzokra rövid ujjakkal vagy csipkével. Merev anyagból készült szoknyával, tüllel kiegészítve remek párost alkot.  Figyelj oda, hogy az alj határozott textúrájú vagy szabású legyen, fontos a kifinomult megjelenés.

1. Answear 2. Pieces 3. Mango 4. Answear 5. Noisy May

1. Jacqueline de Yong 2. Pinko 3. Medicine 4. Answear 5. Medicine

Van elég bátorságod a nadrághoz?

Amennyiben hétköznap is nadrágot hordasz és nem szeretnél ezen változtatni még a buli kedvéért sem, akkor nyugodtan válassz overált. Ez a ruhadarab újra visszatért a nagyobb események divatjába. Vegyél fel egy fekete, bő nadrágszáras modellt, adj hozzá egy kis csipkét és flittert és már kész is a tuti outfit. Ugyanilyen jó ötlet a női öltöny, blézer viselete is toppal. Csatos, láncos pántos táskával megadja az est stílusát.

1. Tally Weijl 2. Answear 3. Tally Weijl 4. Pinko 5. Answear

1. Medicine 2. Medicine 3. Mango 4. Medicine 5. Medicine

Cipő, amiben végig táncolod az éjszakát

A cipőnek nem csak elegánsnak kell lennie, mert ha végig szeretnéd táncolni az éjszakát akkor a kényelem is fontos szempont. Szereted a kitűzőket? Itt simán belefér. Állati minták némi flitterrel, aplikációkkal, csíkokkal, némi transzparenciával a sarokban. Kicsit ambivalens érzéseid vannak a sarokkal kapcsolatban? Nyugi, sok megoldás van erre a problémára. Elsősorvan sima talpú szandálban vagy laza belebújós cipőben gondolkozz, ami vékonyítja és kiemeli az alakodat.

Az alacsony tűsarok a tavalyi szezon trendje. Idén a Dior által is propagált tömörebb sarok, spicces orrú modellek lesznek divatban. Persze a sötét ballerina a legkényelmesebb választás, kiegészítve némi bokaékszerrel.

1. Guess Jeans 2. Answear 3. Liu Jo 4. Liu Jo 5. Answear

1. Answear 2. Pepe Jeans 3. Public Desire 4. Public Desire 5. Gino Rossi

További cikkek olvasása