Olvasd el, csak 3 perc 09 okt 2019

Trend és praktikum végre találkozik: Mutatjuk azokat a cipőket, amik megvédenek a hidegtől és egyben divatosak is

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

Kompromisszumot keresel a kényelem és a divat között? Praktikus darabot szeretnél, ha már ráköltesz, de legyen azért menő is? A SOREL márkával közösen mutatunk most néhány olyan inspiráiciót, amik mind hozzák a fent leírtakat, így nem kell lemondanod a praktikum javára a trendekről.

Te is kivagy, ha hidegebbre fordul az idő, mert ilyenkor úgy érzed, hogy le kell mondanod a divatos holmikról és olyan cuccokat kell viselned, amik nem feltétlenül szépek, inkább praktikusak? Ennek most vége, többé nem kell lemondanod a trendi darabokról és arról, hogy megmutasd saját stílusod.

 

Nézd meg a SOREL teljes kollekcióját az Answear.hu-n >>>

A modern dizájn lehetővé teszi, hogy a meleg, praktikus cipők divatosak, modernek és nőiesek legyenek. A SOREL hótaposói már most ikonikusak, azonban a márka nem áll itt meg, minden szezonban újító dizájnnal lepik meg a rajongókat.

   

1.Bakancs, Sorel 2.Hótaposó, Sorel 3.Cipő, Sorel 4.Hótaposó, Sorel

Hogyan viseljük a hótaposót ebben a szezonban?

A hótaposók két nagy előnye a kényelem és hogy hosszú távon melegen tartanak. Lehet pont emiatt, de sokan úgy vélik, az ilyen stílusú cipőknek inkább a sípályák mellett van a helyük, de megsúgjuk, hogy simán viselheted a városban is, néha úgyis olyan szélsőséges az időjárás, mintha több ezer méter magasan lennél. Nem kell egyből a magasszárú, szőrős verziót venned, idén menőnek számítnak az egyszerűbb, rövidszárú modellek is, különleges anyagokkal kombinálva, mint pl. a szatén, a fémes hatású vagy a steppelt. Színek tekintetében a barna és szürke mellett idén választhatsz a jóval kihívóbb és trendi pasztell és ezüstös árnyalatokból is.

 

   

1.Hótaposó, Sorel 2.Cipő, Sorel 3.Cipő, Sorel 4.Cipő, Sorel

A hótaposók univerzálisak és jól működnek a maszkulin stílussal. Viselj egy rövidszárú hótaposót egy szűk farmerrel, kötött ruhával vagy szoknyával, a hatvanas évek stílusában. Ha nem akarsz fázni, válassz egy maxi pufidzsekit, ez egyensúlyt visz a megjelenésedbe. A másik opció egy oversized kabát  vagy egy irhadzseki, ez mind jól passzol ehhez az univerzálius csizmához.

   

1.Cipő, Sorel 2.Cipő, Sorel 3.Cipő, Sorel 4.Cipő, Sorel

További cikkek olvasása