Trend és praktikum végre találkozik: Mutatjuk azokat a cipőket, amik megvédenek a hidegtől és egyben divatosak is

Kompromisszumot keresel a kényelem és a divat között? Praktikus darabot szeretnél, ha már ráköltesz, de legyen azért menő is? A SOREL márkával közösen mutatunk most néhány olyan inspiráiciót, amik mind hozzák a fent leírtakat, így nem kell lemondanod a praktikum javára a trendekről.

Te is kivagy, ha hidegebbre fordul az idő, mert ilyenkor úgy érzed, hogy le kell mondanod a divatos holmikról és olyan cuccokat kell viselned, amik nem feltétlenül szépek, inkább praktikusak? Ennek most vége, többé nem kell lemondanod a trendi darabokról és arról, hogy megmutasd saját stílusod.

Nézd meg a SOREL teljes kollekcióját az Answear.hu-n >>>

A modern dizájn lehetővé teszi, hogy a meleg, praktikus cipők divatosak, modernek és nőiesek legyenek. A SOREL hótaposói már most ikonikusak, azonban a márka nem áll itt meg, minden szezonban újító dizájnnal lepik meg a rajongókat.

   

1.Bakancs, Sorel 2.Hótaposó, Sorel 3.Cipő, Sorel 4.Hótaposó, Sorel

Hogyan viseljük a hótaposót ebben a szezonban?

A hótaposók két nagy előnye a kényelem és hogy hosszú távon melegen tartanak. Lehet pont emiatt, de sokan úgy vélik, az ilyen stílusú cipőknek inkább a sípályák mellett van a helyük, de megsúgjuk, hogy simán viselheted a városban is, néha úgyis olyan szélsőséges az időjárás, mintha több ezer méter magasan lennél. Nem kell egyből a magasszárú, szőrős verziót venned, idén menőnek számítnak az egyszerűbb, rövidszárú modellek is, különleges anyagokkal kombinálva, mint pl. a szatén, a fémes hatású vagy a steppelt. Színek tekintetében a barna és szürke mellett idén választhatsz a jóval kihívóbb és trendi pasztell és ezüstös árnyalatokból is.

 

   

1.Hótaposó, Sorel 2.Cipő, Sorel 3.Cipő, Sorel 4.Cipő, Sorel

A hótaposók univerzálisak és jól működnek a maszkulin stílussal. Viselj egy rövidszárú hótaposót egy szűk farmerrel, kötött ruhával vagy szoknyával, a hatvanas évek stílusában. Ha nem akarsz fázni, válassz egy maxi pufidzsekit, ez egyensúlyt visz a megjelenésedbe. A másik opció egy oversized kabát  vagy egy irhadzseki, ez mind jól passzol ehhez az univerzálius csizmához.

   

1.Cipő, Sorel 2.Cipő, Sorel 3.Cipő, Sorel 4.Cipő, Sorel

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Google+