Olvasd el, csak 2 perc 07 okt 2019

Urban Tribe – egy őszi kollekció az ANSWEAR-től, amivel kitűnsz majd a tömegből

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 2 perc

Ezentúl nem fogsz a tömegbe olvadni: elég a bújkálásból, mutasd meg eklektikus oldalad és bohém stílusod. Az Urban Tribe kollekció belőled is kihozza a maximumot, minden nap stílusforradalmat csinálhatsz.

Nézd meg a teljes kollekciót 

A városi lét arra ösztönöz, hogy kísérletezz a stílusoddal, kitűnj a szürkeségből ám egyben a kényelmet is keresed, ami segít a hosszú napokat és méghoszabb éjszakákat elviselni. Az ANSWEAR Urban Tribe kollekciója ezeknek az igényeknek mind megfelel. A darabokat romantikus, bohém atmoszféra lengi körül és egy olyan rétegnek szól, akik szeretik felfedezni és használni környezetüket.

Milyen darabokat tartogat a kollekció?

A kollekció a ‘nemtörődöm’ bohó stílust és a folk motívumokat kombinálja, amik éles kontrasztban állnak a klasszikus és modern sreetwear elemekkel – ennek a kontrasztnak köszönhetően egyrészt a nőies sziluettek romantikusak és lágyak, másrészt viszont reflektálnak a modern trendekre.

urban tribe

Az Urban Tribe egy nagyon eklektikus mix. A darabok között virágmintás siffon ruhák, blúzok, teveszínű kabátok, kötött, horgolt pulcsik, laza kardigának és visszafogott kiegészítők kis megtalálhatóak. A kézzel készült kalapok és kesztyűk, bársony csizmák és rojtos táskák igazán különlegessé varászolják a kollekciót. Az anyagok és textúrák hatalmas szerepet játszanak itt: A kifnomult siffont kord és gyapjú anyagokkal kombináltuk, a hímzett, pliszírozott és rojtos részletek jól passzolnak a farmer és kötött anyagokkal. Domináns színek uraják a darabokat, például burgundi, türkiz, arany és ekrü is megjelenik és ha ez nem lenne elég, a virágminta ultra-nőies hangulatot varázsol.

urban tribe kolekcja

urban tribe kolekcja answear

urban tribe answear

További cikkek olvasása