Olvasd el, csak 3 perc 17 okt 2019

Egyenesen a kifutóról: Ezek a 2019/2020-as téli szezon legmenőbb trendjei

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

Az őszi teljes erőbedobással tombol, de mi már a télre készülünk. Illetve pontosabban csak felkészitjük a ruhatárunkat, hogy mik lesznek azok a darabok, amik egyszerűen nem hiányozhatnak a repertoárból. Mutattjuk mik azok a trendek, amiket a kifutókon láttunk és a tél nagy dobásai lesznek.zima 2019/2020 trendy

Szőrme és irhakabátok, poncsók

A szőrme ősszel nem feltétlenül de télen mindenképpen kötelező viselet. A hosszabb és rövidebb szőrből készült verziók uralták a Celine, a Chanel és a Marc Jacobs kifutóját. A tervezők nem csak a kabát hosszára mutatnak több verziót, hanem arra is, hogyan viseljük. Van,  ami a derekán megkötős, zipzáros, teljesen laza esésű vagy egyszerűen a vállra dobott. Azonban most nem csak a szőrmekabátokról akarunk szót ejteni, hanem a nagyon stílusos és elegáns poncsókról és irhakabátokról. Ezek a darabok tök jól mutatnak virágmintás ruhákkal és bőrcsizmával.

Liu Jo / Red Valentino / Guess Jeans / Mango / Onlyfutra zima 2019/2020

A trendi kiegészítő: Kalap

A tradicionális kalap alternatíváját keresed? Akkor van pár jó hírünk. Idén a halászsapkák és még jópár retró hangulatot idéző verzió is visszatér, mint például a nagy karimájú kalap, ahogy azt a Chanel bemutatója is alátámasztotta. A kalap viselése mindig ed egy kis pluszt a megjelenésedhez, idén simán viselheted kabáttal, kockás dzsekivel vagy elegáns, masnis vagy zsabós ingekkel.

Guess Jeans / Medicine / Mango / Tommy Hilfiger / Roxy

A 80-as évek hangulatában

A retró még mindig menő. Most egy őrült utazásra invitálunk a nyolcvanas évekbe, annak is a csillogó időszakába. Ezen a télen újra beleszeretünk a puffos ujjakba, a romatikus ruhákba, amik tökéketesek az újévi partikhoz. A hétköznapokon viselhetsz a válltöméshez hasonló, markáns vállú kabátokat, dzsekiket, így akkor is tolhatod retró hangulatban. Ahhoz, hogy az arányokat megtartsd, emeld ki a derekad vastag övekkel, ahogy a Gucci is tette.

Mango / Medicine / Guess Jeans / Mango / Levi’s

Téli kert

Mivan, ha lassan fagy? A virágok talán túlélhetik, de csak akkor, ha az outfiteden hordok őket, akkor mindenképpen jó esélyük van. Rózsák, napraforgók, tulipánok, orchideák – ezek a minták mind viszaköszönhetnek kabátokon, ruhákon vagy dzsekiken.

Answear / Trussardi Jeans / Vero Moda / Mango / Answear

trendy zima 2019/2020

Punk őrület

A különcök ideje eljött. Ezt a szezont a markáns anyagok dominálják, például bőrnadrág, flanel ing vagy éppenséggel sötétszínű csipke formájában. A punk életérzés idén nem csak vivenne Westwood kollekciójára nyomta rá pecsétjét. Miuccia Prada ugyanúgy használta a szegecses cipőket, bőrnacikat, mint például alexander McQueen. Most már tuti, hogy somó mindenből válogathatsz, ez nem is leet kérdés.

Medicine / Tommy Jeans / Pinko / Tommy Jeans / Answear

További cikkek olvasása