Olvasd el, csak 3 perc 27 júl 2018

Tökéletes ruha esküvőkre – nálunk a recept!

Szerző: Johanna Szabolcsi
Olvasd el, csak 3 perc

Nem tudod, mit viselj egy esküvőn? Egész ruhát, ez nem is kérdés! Összeszedtük, mi lenne a legcsodásabb lehetséges választás a hajnalig tartó ünnepléshez.

A koktélruha tűnik a legkézenfekvőbb választásnak. Nem csupán kiemeli a nőies formákat, de ha jól választod meg, a formád erősségeire tereli a figyelmet, ezen kívül nagyon elegáns is. Természetesen ehhez meg kell találni azt a modellt, ami elnyeri a tetszésünket és azt mondhatjuk, igen, ő az Igazi. De hogy akadjunk rá? A több száz modell tengerében könnyen el lehet merülni, mielőtt horgunkra akad az áhított darab… De semmi pánik, mi most összeszedtük, mi kell egy tökéletes ruhához esküvőkre – ezeket ha betartod, olyan ruhát találsz majd, amiben biztosan nem fogod magad szürke kisegérnek érezni a násznépben!

eskuvo-trend-eskuvoi-ruha

Ruha – Miss Sixty, Fülbevaló – Answear, Cipő – Public Desire

 

Pasztell színek

Először is a fehéret kerüld (hacsak nem Te vagy a menyasszony, akkor megengedjük ?) A pasztell árnyalatok az élénk színek kedvelőinek is jó alternatívát jelenthetnek és persze azoknak is, aki az esküvői trendeket rendszeresen követik. A sötét színek, a taft és csillogó szatén nem kerülhet most elő a gardróbból. Egy finom, könnyű anyagú ruha a rózsaszín, lila, bézs vagy kék egyik árnyalatában sokkal jobban illeszkedik az idén nyáron uralkodó romantikus és nőies stílusvilághoz.

koszoruslany-ruha-lakodalom-divat-ruha-divat

Ruha – Answear, Táska – Answear, Blézer – Answear

 

Csipke és tüll

Melyikünk ne szeretnék a csipkét és ne csodálna ámulattal egy-egy kidolgozott hímzett motívumot? Most igazán megmutathatod, hogy ezek a díszítések és anyagok a te ízlésedet tükrözik, hiszen az esküvőkön is abszolút hordható trenddé nőtte ki magát ez az irányzat. Ha egy világosabb színnel kombinálod, igazán elegáns lesz, kerülve a giccses hatást. Bármilyen szettet megváltoztat akár csak egy csipet is ezekből a stílusjegyekből! Ha biztosra akarsz menni, egy teljesen csipke ruhát választasz, vagy egy olyan modellt, aminek a részleteiben jelenik meg például egy csipke vagy tüll fodor, esetleg hímzett a karja. Bármelyik megoldást is választod, varázslatos lesz a hatás.

alkalmi-ruha-elegans-ruha-rendeles-online

Ruha – Answear, Fülbevaló – By Dziubeka

alkalmi-ruha-elegans-ruha-nyari-ruha-divat-webshop

Ruha – Answear, Fülbevaló – Mango

 

Midi hossz

Ügyelj arra, hogy ebben a szezonban a midi hosszúságú ruhák és szoknyák ajánlottak, ezt még a sztárok is betartják. A midi ruha hossza optikailag magasítja viselőjét, méltóságteljessé teszi a megjelenést. Ugyanakkor a midi kényelmesebb is, mint a maxi ruha hossza és a táncban sem fog zavarni. Válassz hozzá magassarkút és diszkrét megjelenésű, nem túl hivalkodó ékszereket és meglátod, a tükörbe nézve csak arra tudsz majd gondolni, milyen szenzációsan festesz!

midi-ruha-tull-ruha-himzett-ruha

Ruha – Answear, Fülbevaló – Mango

 

alkalmi-ruha-vasarlas-online

 

Ruha – AnswearFülbevaló – By Dziubeka

ruha-rendeles-online

Ruha – OnlyFülbevaló – Mango

További cikkek olvasása