Olvasd el, csak 3 perc 13 júl 2018

Nyári viselet nem csak tengerpartra

Szerző: Johanna Szabolcsi
Olvasd el, csak 3 perc

Mit viselj a bikinid mellé a strandon és hogyan kombináld a darabokat, hogy laza nyári stílusod legyen? Nézd meg miket javasol stylistunk és legyél trendi lazán, a vakációdon is! 

nyari-divat-bikini-trend

Bikini beszerezve, poggyász becsomagolva, ideje elindulni az álomnyaralásra… Már csak az a kérdés, tudod hogyan kell a nyári trendeknek megfelelő outfiteket összeállítani? Egy fürdőruha máris csodás alapot szolgáltat hozzá, hogy egy olyan szetted legyen, ami csodásan illik a napsütéshez, az aranyló homokhoz és a tenger habos hullámaihoz. A stílusos nyaraló szett jó szolgálatot tesz, ha mondjuk teszel egy pompás sétát a tengerparton és beülsz egy étterembe, vagy este elindulsz a városba a barátaiddal szórakozni. A látszattal ellentétben ezeket a szetteket nem olyan nehéz összerakni, csak 3 egyszerű lépést kell követned.

bikini-divat-nyari-trend-furdoruha-trend

Első lépés:  divatos bikini

A sikeres nyári stílus alapja természetesen a tömegből kitűnő, divatos fürdőruha. Legyen a dizájn érdekes, dekoratív mintákkal, fodrokkal, csipkével – használd a fantáziád! Ha még vadabb elképzeléseid is vannak, nyugodtan kísérletezz, mert ebben az évszakban nagyon sokféle stílus megfér egymás mellett. Egy merész nyakkivágással vagy romantikus fodrokkal díszített bikinifelsőt használhatsz crop topként. Sőt, egy egyrészes fürdőruha például csíkos mintával vagy logóval tökéletesen megteszi a nyári top helyett. Viselheted farmer shorttal vagy rövid szoknyával.

divatos-nyaralas-utazas-stilus-trend

Második lépés:  a nyári ruha

A nyaraló szettnek mindenekelőtt könnyednek, csajosnak és nyugalmat árasztónak kell lennie. A boho vagy athleisure trend nagyon jól működik ilyenkor. Miket lehet jól hordani fürdőruhával? Ahogy már szó volt róla, farmer shortokat, magas derekú, gombolós szoknyákat. Ezeket könnyedén kombinálhatjuk lezserebb felsőrészekkel, például olyan oversize inggel, ami hangsúlyozza a derekat és a divatos bikinidet.

beachwear-beach-trend-stranddivat-strand-trend-divat

Egy másik lehetőség a horgolt strandruha, ami átlátszó és akár hímzett is lehet – tökéletesen kiemeli bőröd barnaságát. Ha átlátszó anyagú a ruhád, akkor a fehérnemű miatt nem mindig jó választás. Egy nyaralós szett esetében azonban ez nem probléma – csak vegyél fel egy színes bikinit vagy egyrészes fürdőruhát alá. Megéri kihasználni ezt a megoldást, ha nem akarod megtagadni magadtól ezeknek a fantasztikus csipkés, könnyed nyári daraboknak a viselését.

online-divat-nyari-trend-furdoruha-trend-webshop-divat-webaruhaz

Harmadik lépés:  trendi kiegészítők

Az extravagáns kiegészítők minden szettnek különleges karaktert adnak, így nyaraláskor sem feledkezhetsz meg róluk. A kifejező, markáns ékszerek vannak most a csúcson. A hatalmas bojtos vagy kerekded fülbevalók, fa karkötők és függők nem maradhatnak el a tengerpartól sem. Ne feledkezz meg a stílusos fejfedőről sem: mondjuk egy szalmakalap vagy egy logós shield legyen nálad. Az egész szettedet feldobhatja még a kis táska. Biztos választás az idei év nagy slágere – a fonott gyékénytáska, amiből választhatod a kisebb típusokat is: a kerek kis kosárkát, vagy akár egy övtáskát.

fashion-kiegeszitok-utazashoz

További cikkek olvasása