Olvasd el, csak 3 perc 25 jún 2018

5 klasszikus medencés bulikra

Szerző: Johanna Szabolcsi
Olvasd el, csak 3 perc

Medencés bulit tervezel? Menj biztosra, mikor a szettedet állítod össze rá. Most bemutatjuk azt az 5 dolgot, amitől mókás és divatos lesz egy medencés party!

A medencés bulik lassan egyre népszerűbbek lesznek. Nem csoda, hiszen tökéletes alkalmat szolgáltatnak a laza, kötetlen szórakozásra,úszkálásra és a dizájnos felfújható unikornisokon és flamingókon lebegésre, no meg az új, színpompás koktélok kipróbálására. Részt veszel ilyen bulin vagy netán te szervezed? Most utánajárunk, hogyan lehet igazán stílusossá varázsolni egy ilyen alkalmat.

 

Fürdőruha

Ami egy medencés partin az abszolút must have! Még akkor is, ha nem is terveztél úszni, a fürdőruha akkor is jó szolgálatot tesz, ha csak ki szeretnél feküdni napozni egy nyugágyra. Rajtad áll milyen a fazonja, de próbálj a parti stílusával harmonizálni. Az egyberészes dresszeket nyugodtan kombinálhatod farmer shorttal. Akár egy hosszú tunika, vagy necc- illetve csipkeruha alá is húzhatod a bikinit.

 

medences-buli-nyari-bikini

 

Színes ruhák

Mi az, ami biztosan kell egy medencés bulira? Kapj fel egy könnyű kis nyári egyrészest a strandszerkód fölé! A print remek választás: eljött a csíkok, virágok, trópusi motívumok, laza szabás, fodrok, szabadon hagyott vállak ideje! 

 

nyari-ruha-nyari-divt-strand-divat-medences-parti

 

Maxiruha

Ha te nem a színpompás kezeslábasok rajongója vagy, akkor is van egy ruha, ami mindig működni fog számodra. A medence party olyan esemény, amit nem kell túltolni eleganciával, szóval nyugodtan választhatod a nyári lazaság jegyében készült modelleket, akár boho stílusban, amik a nyári, nőiesen romantikus irányt is képviselik. Van kimondottan 2 kedvencünk, amik a medenceparti bolondozásra lettek teremtve. A nyakbakötős vagy vékony spagettipántos maxiruhák. Ami itt nagyon fontos, az a hatalmas, kifejező print, ami a ruha hossza miatt tud nagy méretben érvényesülni igazán. Ennél eggyel visszafogottabb választás a kis spanyol stílusú ruha, amit könnyen felkaphatsz egy bikini fölé. Minél több rajta a fodor és a hímzés, annál jobb!

nyari-ruha-divat-2018

 

Szandálok és papucsok

Nem szabad megfeledkezni a medence körül ideális lábbelikről sem. A szandálok és papucsok tökéletesek a medence körül egy forró napon. A klasszikus divat kedvelői minden bizonnyal az alábbi márkák lehető legegyszerűbb fazonjai mellett teszik le a voksukat: Lacoste, Calvin Klein vagy Tommy Hilfiger. Egyforma flip-flopok, amiken az egyetlen megkülönböztetés a logó, de ha valami izgalmasabbra vágyunk, vannak már színben, printekben és textúrában is eltérő, gazdagabb ízlésvilágú modellek is.

Képzelj el egy fényes anyagú, gyöngyökkel és fodrokkal díszített szandált – egyáltalán nem átlagos viselet egy medencei úszkáláshoz, ugye? De a medencés buli az már más, arra tökéletes! Ha Te is érzed, miről beszélünk, engedd, hogy elragadjon ez az őrület!

 

Divatkiegészíők

Minden eseményhez kellenek motívumok, amik meghatározzák az esemény stílusának természetét is. Egy medencés bulin ilyen elem a napszemüveg, a szalmakalap, egy dizájner shield, vagy egy táska – kötelező darabok! Itt nem a tipikus láncos clutch, hanem a kis fonott táska lesz a nyerő, ami a nyári klíma stílusjegyéhez illik. Egy medencés partira is kell ékszerNagy, lógós fülbevalók, arany karkötők, nagy medálok – ezek azok, amik egy igazi sztár küllemét kölcsönzik neked a víz partján, még egy hagyományos és egyszerű úszódresszben is.

További cikkek olvasása