Olvasd el, csak 4 perc 21 jún 2018

Hogyan válassz a testalkatodnak megfelelő fürdőruhát

Szerző: Johanna Szabolcsi
Olvasd el, csak 4 perc

Ha most tervezed új fürdőruha beszerzését, máris van pár tippünk, hogyan válaszd ki a tökéletes darabot!

Ha a pocidat szeretnéd eltakarni:

Ha nem érzed magad kényelmesen amikor kint van a pocid, válassz olyan modellt, ami eltakarja vagy slankítja. Az egyrészes fürdőruhák, főleg, amik a megfelelő részeken még fodrokkal is díszítettek, kiválóan betöltik ezt a szerepet. Ebben az évszakban most nagyon nagy divat az egyrészes fürdőruha, szóval könnyen fogsz magadnak ilyen típust találni. Ha nem kedveled annyira ezt a fazont, a magasderekú bikini alsó is jótékonyan ápol és eltakar a kényes pontokon.

  1. Dorina fürdőruha, 2. Seafolly fürdő top, 3. Guess Jeans bikini

 

Homokóra alakúaknak:

Nagy keblek, telt csípő és kerekded popsi – ha ez a megfelelő leírás az alkatodra, akkor olyan strand viseletet érdemes választani, ami nem csak hogy komfortos, de ügyesen kiemeli az alkatod előnyös oldalait. A vékony string pántos bikiniket és tankiniket felejtsd is el – nagyon ciki lenne. Válassz inkább egy kétrészes bikinit retró stílusban – megkötős felsővel és magas szárú bikini alsóval, mint Zoltán Erikának a Túl szexi lány klipjében. :)

 

  1. Roxy bikini, 2. Tommy Hilfiger bikini3. Seafolly bikini

 

Körte alkathoz: 
Kerek a csípőd, a felsőtested pedig keskenyebb – akkor a körte alakúak közé tartozol. Ezzel az alkattal a tested arányainak egyensúlyára kell legjobban odafigyelned. A bikinid feladat az lesz, hogy a felsőtestedre terelje a figyelmet, például egy dekoltázzsal, kivágott részlettel, vagy mintával. Kerüld a feltűnő alsókat, például a magas derekúakat, vagy a shortokat. A kevesebb a Te esetedben több!

  1. Banana Moon bikini, 2. Seafolly bikini, 3. Vero Moda bikini

 

Kicsik a melleid:

Bizony ha nem vagy nagy keblekkel megáldva az nehéz lehet – megértjük. Olyan fürdőruhafelsőt kell ilyenkor választani, ami az alakodat emeli ki (például klasszikusan ilyen a háromszög alakú) és ami rád irányítja a figyelmet. Minden kis részlet, minta, fodor és kiegészítő pont ezt a célt szolgálja – neked lettek teremtve! Ha szeretnéd kicsit nagyobbnak mutatni a lányokat, válassz merevítős bikini melltartót push-up hatással. Meglátod, varázslatosan működik a hatás!

Etam bikini felső, Seafolly bikini felső, Seafolly bikini felső

 

Ha nagy melleid vannak:
A nagyobb melleknek nagyobb támogatás kell. :) Ezért olyan bikini felsőt keress magadnak, ami megadja majd a kellő alátámasztást, például a merevítős kosár és az állítható pántok mind mind ennek kedveznek. Viszont a figyelmfelkeltő, kirívó díszek és fodrok nem lesznek célravezetőek, ezeket el kell engedned.

Seafolly bikini felső, Seafolly bikini felsőCalvin Klein bikini felső

 

Sportos, fiús testfelépítésűeknek:
Ha úgy érzed, nem vagy elég domborulattal megáldva, akkor a bikinid csinálhat neked párat extrába! A sok díszítő részlettel vagy mintázattal ellátott anyagok még nőiesebbé varázsolják viselőjüket. A tankini vagy az egyrészes fürdőruha is remek választás lehet, főleg trükkös kis kivágásokkal tarkítva. Ha kétrészes mellett döntenél, olyan legyen, aminek az alsója oldalt megkötős – kedvezően emeli ki az alakod, csodás leszel benne!

Calvin Klein Jeans fürdőruha, Answear bikini, Calvin Klein Jeans fürdőruha

További cikkek olvasása