Olvasd el, csak 3 perc 03 aug 2018

3 bőrtáska, ami nem hiányozhat a gardróbodból

Szerző: Johanna Szabolcsi
Olvasd el, csak 3 perc

Egy bőr kézitáska egyszerre klasszikus, elegáns és tartós darab, így legalább egy mindenképpen képezze a gardróbod részét. Csekkold le, milyen modellekbe érdemes befektetni!

A bőr táskáknak ugyanúgy vannak ellenzőik, mint pártolóik is, de ne felejtsük el, ez egy hosszútávú befektetés, ami gyorsan meg is fog térülni. Ha a klasszikus, időtlen elegancia híve vagy, akkor legalább egy bőrtáskád biztosan lesz. Hogy melyik, az csak rajtad áll. Az állandóan változó trendek idején néhány táskáról sajnos elmondható, hoy egy szezon után a gardróbod fenekén le is fog horgonyozni hosszabb időre. Viszont itt vannak azok a kötelező darabok, amikre egy vérbeli stílus ikonnak szüksége lehet:

1, 2, 3, 4, 5

Shopper táska

Egyszerű, bőr és tágas – egy shopper bag nem csak a vásárláshoz tökéletes. Jól pakolható csupa olyan mindennapos dologgal, ami akár munkába is kellhet. A minimalista dizájn és egyszerűség az, ami igazán különlegessé teszi! Minden stílushoz illik egy ilyen nagy pakolós táska,különösen, ha valamilyen intenzív színben gondolkozol. Imádni fogod az érintését, a természetes bőr a legjobb választás és tényleg szinte elpusztíthatatlan társad lesz.

Láncos táska

1, 2, 3, 4, 5

Chanel pontosan tudta mit csinál! A legendás kézitáskája – a steppelt, láncos akasztóval, több évtizeden át meghatározó volt a trendsetterek életében. Téged is inspirál? A láncos kis táska extra stílusos és elegáns. Egy nagyobb eseményen, partin, moziban vagy egy laza baráti estén is remek választás. Az univerzális karaktere és időtlen dizájnja révén akár egy drágább, jobb minőségű természetes bőrből készült darabba is beruházhatsz, nagyon fog tetszeni az eredmény, hidd el!

Övtáska

1, 2, 3,4, 5

Az övtáskát könnyedén a derekadra csatolhatod. Valaha a giccs és a piaci és vásári kofák jelképe, ma már kimondatlanul is a táskavilág királya. Eddig minden jel arra mutat, hogy az övtáska egyeduralma nem látszik megdőlni, ezért nyugodtan bevállalhatod. És mi a járulékos haszna még? Először is természetes bőrből még elegánsabb. Akik nem szeretik a sportos stílusú övtáskákat, azok is biztosan találnak kedvükre valót, hiszen a természetes bőr övtáskáink választéka is rendkívül széles. Blézerrel, ballonnal, gombos ruhával is kombinálhatsz egy bőr övtáskát.

További cikkek olvasása