Olvasd el, csak 4 perc 03 febr 2021

Tökéletes ajándékok Valentin-napra – négy univerzális választás, amivel tuti a siker

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 4 perc

A szerelmesek fesztiválja már a láthatáron. Neked van már ötleted, mivel leped meg szerelmed? Ha még hezitálsz a lehetőségek között vagy még ötleted sincs, no para, mi nem csak ötleteket mutatunk, de nálunk be is szerezheted a legjobb cuccokat pár kattintással.

Nincs időd vagy éppen energiád ajándékok után nézni? Nyugi, itt vagyunk. Olyan ötleteket mutatunk, aminek biztosan örülnek a hölgyek, a trendszetterek és a klasszikus divat szerelmesei is. Időtlen, univerzális, praktikus, stílusos… nem ilyen egy tökéletes Valentin-napi ajándék? Válogass kínálatunkból és szerezz örömöt.

Mert táskából sosem elég

Van egy kiegészítő, amit egy nő szinte minden nap visel és, ha az a darab elég univerzális, minden szetthez passzol. A táska mindig jó választás, hiszen szinte bárkit meglephetsz a megfelelő darabbal. Rengeteg modell közül válogathatsz, de a népszerű shopper fazon helyett mi azt javasoljuk, valami kissebbet és különlegesebbet keress, például egy clutchot, kézitáskát vagy válltáskát. Ne félj a feltűnő daraboktól, különleges anyagoktól és mintáktól (állatminta vagy metálfényű). Egy láncos kézitáska, a klasszikus pántos helyett vagy egy fém fogantyús verzió jó választásnak bizonyulhat.

Karóra, minden alkalomra

A karóra manapság nem csak a praktikussága miatt keresett, de szuper kiegészítőnek is számít, ami nem megy ki a divatból. Rengeteg verziója elérhető, így bárki találhat megfelelő darabot a kiszemeltjének. A legdivatosabbak mostanában a láncos szíjjal ellátott darabok, de ezen kívül a minimalista karórák is sikeresek, amik nem rendelkeznek sok díszítéssel. Viszont, ha valaki pont a feltűnőbbeket keresi, akkor a köves számlappal applikált darabok tökéletes opciónak bizonyulnak és biztosan nagy mosolyt csalnak annak az arcára, aki kapja.

Ékszerek, amik sosem okoznak csalódást

Most bemutatunk pár apró, de annál hatásosabb és időtlen ékszert. A kínálat hatalmas, így tuti, hogy könnyen találsz majd megfelelő darabot, annyi, hogy ismerned kell az ízlését annak, akinek adod. Esetleg egy retró, a kilencvenes éveket idéző fülbevalót keresel? Vagy egy drágaköves karkötőszettet, esetleg valami visszafogottabbat? Ezt neked kell eldöntened, de mi megadjuk hozzá a platformot. A tökéletes ajándék nem kell, hogy százezrekbe kerüljön, egyszerűen csak meg kell találnod a legjobb ár-érték arányú ékszereket.

Különleges választás, a magassarkú

Végre, valami egyedi és különleges ötlet ami még szebbé teheti ezt a Valentin-napot. Ez az ajándékötlet több okból is telitalálat, hiszen nem csak  extravagáns, de szerelmed tudni fogja, hogy tökéletesen ismered. Ami fontos, hogy a méretet tökéletesen eltaláld, a többi rád van bízva. Lehet ez a darab egy klasszikus magassarkú, egy színes verzió, de akár csizma is. Fontos, hogyha választottad nem bírja a magassarkú cipőket, alacsonyabb sarkú modellel próbálkozz. Az 5 cm-es sarok elegáns megjelenést biztosít és kényelmes egyben.

További cikkek olvasása