Olvasd el, csak 5 perc 08 dec 2020

A legszebb karácsonyi ajándékok 2020 – mivel lepd meg szeretteidet?

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 5 perc

Hamarosan itt a karácsony és mint minden évben, most is szembesülnünk kell a dilemmával, hogy milyen ajándékkal lepjük meg családtagjainkat, barátainkat. Idén is összegyűjtöttük a legjobb ajándékötleteket, amivel inspirációt szeretnénk adni és könnyebbbé tenni a választást.

Divatos ajándékok

Ha az a személy, akit meglepnél, imádja a trendeket (vagy egyszerűen csak szeret jól kinézni), akkor a ruhák vagy a divatos kiegészítők tökéletes választásnak bizonyulnak. Rengeteg lehetőség közül választhatsz – azonban mindig győződj meg arról, hogy ajándékod minőségi és jól megtervezett. Inspiráló színek és minták, szokatlan formák, trendi darabok a kifutókról – ez csak néhány szempont, amely megkülönbözteti a különleges karácsonyi ajándékokat. Például egy divatos táskának bárki örülne: egy egyedi clutch a különleges alkalmakra vagy egy nagyméretű, vibráló színű verzió mindeképpen jó választás. Egy másik remek ötlet a magassarkú – jellegzetes sarokkal vagy feltűnő díszítéssel, például csattal vagy lánccal. Az utcai ruházat rajongói imádni fogják a pulóvereket (például a G-Star Raw kollekciójában szereplő darabokat) vagy a csillogó sneakereket, amik gardróbjuk kedvencei lesznek. Karácsonyra a bolyhos, bohókás hócsizmák is tuti örömet szereznek, hiszen nem csak menőek, de nagyon praktikusak is.

 

Érdekes ajándékok karácsonyra – kütyük

A kisebb karácsonyi ajándékok is sok örömet (és néha nevetést) hozhatnak. A különböző kütyük azoknak tökéletes választás, akik a trendek világában nem mozognak annyira otthonosan. De mit is válasszunk? Először is a legfontosabb, hogy ki az akit meglepnél, miket szeret, mi a hobbija, milyen karakter…stb. Ezek után sokkal könnyebb lesz eligazodni, sőt mi is segítünk ebben. Kezdjük a stílusos kiegészítőkkel. Egy egyedi formájú kulcstartó mind kulcsokon, mind táskán is viselhető, univerzális darab. Egy színes, dizájner öv a legegyszerűbb szettet is feldobja.A telefontokokról se feledkezzünk meg, ha a személy akit meglepnénk social media fan. De nem minden kis ajándéknak kell a divathoz kapcsolódnia, olyat is választhatunk, ami a hétköznapokat teszi különlegessé. Például egy érdekes formájú karácsonyi dekort vagy pár kristállyal díszített illatgyertyát.

Ajándékok, amik biztos sikert aratnak

Ha nincs ötleted, kevés az időd, vagy nem ismered jól azt a személyt, akit meglepnél, akkor jön az improvizálás. Ha erre kerül sor, akkor az apró, de ötletes ajándékok mindig telibe találnak. Nem drágák, viszont kreatívak, íme néhány ilyen opció. A zokni elcsépeltnek tűnhet, de mindig működik, hiszen mindenki visel zoknit. Válassz karácsonyi mintásat, olyat, ami ajándékdobozan jön alapból – így a becsomagolását is megúszod. Másik opció lehet a téli kiegészítő, mint a sál, sapka, kesztyű…stb. Ha pénztárcád engedi, akkor a drágább ajándékok közül, mi ezeket ajánljuk. Ékszerek – fülbevalók, gyűrűk, karórák vagy óraszettek – ki ne örülne, egy csillogó, szép ékszernek? Ha ilyen meglepetésen gondlkozol, a Fossil, Armani vagy Emporio Armani márkák kínálatában sok verziót találsz.

További cikkek olvasása