Olvasd el, csak 3 perc 03 febr 2021

3 ajándékötlet pasiknak – mit vegyél a szerelmednek Valentin-napra?

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 3 perc

Egyre közeledik a Valentin-nap és neked még fogalmad sincs, mivel lepd meg a pasid? Nyugi, rengeteg különféle ötletet gyűjtöttünk össze. itt biztosan megtalálod a legjobb ajándékot.

Elegáns ajándékok

Valamiért ezen a napon ösztönösen elegáns ajándékkal szeretnénk meglepni szerelmünket. Ha te is ebbe az irányba húzol, akkor ezek a tippek tuti bejönnek majd. Kezdjük rögtön pár menő, értékálló ékszerrel és órával. Mindegy, hogy egy bőr vagy fém, vászon szíjas verziót választasz, minden a partnered egyéniségén, stílusán múlik. Az elegáns ajándékok között a bőr kiegészítők is megtalálhatóak természetesen. Pénztárcák, nagy és kisebb kézitáskák, mandzsettagombok, aktatáskák, hátizsákok. Ha a párod szereted elegánsan öltözködni, akkor a díszzsebkendő vagy egy nyakkendő is okos megoldés lehet.

Praktikus ajándékok

A különböző alkalmakra vásárolt ajándékok lehetnek praktikusak, sőt, ez egy olyan lehetőség, amit mindig érdemes megfontolni, inkább, minthogy valami haszontalan és elcsépelt darabot vegyél. Manapság valami divatos cuccot ajándékozni tök elofgadott, így, ha szerelmed odaavan a divatért, lepd meg egy cool sneakerrel vagy más divatos kiegészítővel, pl. övtáskával vagy kalappal, sapkával. A minőségi pamutból készült ingek szintén jó választásnak bizonyulnak, de a hideg időben egy pulcsi vagy gyapjúkardigán, kesztyű illetve puha sál megvásárlásával is telibe találhatsz. A minőség mellett figyelj arra, hogy a kiszemelt darab divatos legyen és passzoljon párod stílusához.

Menő kütyük és kiegészítők

A tökéletes ajándékra nem kell vagyonokat költeni, mindössze egy jó ötletre van szükség. Ha bírod a különlegességeket, akkor most figyelj. Nem kell mindennek rózsákkal vagy szívekkel borítottnak lennie Valentin-napon, egy kártyaszett vagy egy sakk is tök jó ajándék lehet, sőt, ezekkel együtt tudtok játszani, így több időt töltötök együtt. Ha a pasid imádja az apróságokat, a színes, vicces zoknik, telefontokok vagy a mintás, feliratos termóbögrék szuper választásnak bizonyulnak.

 

További cikkek olvasása