Olvasd el, csak 3 perc 12 ápr 2019

Pasztellben jön a Húsvét

Szerző: Johanna Szabolcsi
Olvasd el, csak 3 perc

Közeleg a Húsvét! Ünnepi diszbe öltöztetjük otthonunkat és ne feledkezzünk el magunkról sem. Friss, tavaszi pasztell hangulatú divat tippjeink következnek.

A természet megmutatja, hogy mik a tavaszi divat szinek, hiszen a levelek zöldjénél nincs is frissebb hangulatú szin a divat palettán sem. De virágok harmatos pinkje és kékje is visszaköszönhet öltözetünkben.

 

co ubrać na wielkanoc

 

A pasztel nevében

Finom pasztel szinekben köszöntheted a tavaszt. Mindenkinek jól áll, ha a könnyed anyagú ruha, lágy tavaszi szinekben tobzódik. A világos kék blúzokhoz remek választás a most divatos kel zöld szoknya. A lila, pink, kék, zöld, sárga ezekben a finom pasztel árnyalatokban bátran keverhetőek, ha finom anyagú a ruha választásunk.  Alkalmi viseletnek is tökéletes választás. A finom pulcsihoz a bő szoknya jól illik, igazi sportos viselet. A csikos a pöttyössel remekül kombinálható. Engedd szabadon a fantáziád!

 

pastelowe stylizacje

1.Szoknya, Mango 2.Nadrág, Vila 3.Ing, Tommy Jeans 4.Ruha, Glamorous 5.Pulcsi, Tommy Jeans

 

Ballonban ballanszban

Ha már a téli kabátodban meleged van, akkor itt az idő a váltásra. Nem tévedhetsz, ha anagy kalsszikust veted be, a ballon kabátot. Most szinte virágkorát éli ez a ruhadarabunk. Övvel átfogva vagy lezseren viselve, szinte mindegy, hogy döntesz. Ha kicsit vadulnál, akkor a kockás verziót is bevetheted. Ebben biztosan feltűnő leszel.

modny trencz

1.Kabát, Answear 2.Ballon, Only  3.Kockás, Answear 4.Fodros, Vila 5.TGombos, Only

 

Különlegességek a piacon 

Már a pasztell ruha rajtad és a ballon kabát is bevetésen, de még a tökéletes tavaszi outfittedhez szükséged lesz finom hangulású kiegészitőkre. Ne elégedj meg unalmas kis táskákkal és cipőkkel. Az idei trend lényege, hogy minden a részletekben rejlik. A táskádnak legyen nem mindennapi formája vagy anyaga, ovális vagy áttetsző, mind divatos idén. A cipőd sarka huncutul legyen kialakitva. A négyszögletes formák az övek új trendje.

modne dodatki

1.öv, Answear 2.Szandál, Answear 3.Táska, Silvian Heach 4.Táska, Silvian Heach 5.Táska, Calvin Klein Jeans

 

 

 

 

 

További cikkek olvasása