Olvasd el, csak 2 perc 09 ápr 2019

Klasszikus? Fedezd fel a tökéletességet magadban

Szerző: Johanna Szabolcsi
Olvasd el, csak 2 perc

A klasszikus stílus mindenkinek jól áll? Bebizonyítjuk, hogy  ez az állítás akkor igaz, ha a saját stílusodhoz igazítod! Nézd meg, hogy érzed magad a rádszabott ruhákban

A klasszikus ruha  nem annyira  bonyolúlt viselet, de nagy divat bakikat is okozhat. Kicsit ápol és eltakar és egyben egy praktikus álca, hogy elrejtsd az igazi éned. Ugyanakkor a megfelelő praktikák bevetésésével nyugodtan viselheted őket, megmutatva, hogy a szabályok rád nem mindig vonatkoznak divat ügyekben. Csak rajtad múlik, hogy milyen karaktert adsz az univerzális ruhadaraboknak és mit akarsz kifejezni velük. Ne érdekeljen a korod, a munkád, hobbid, csak érezd magad jól a bőrödben.

 

Mi a klasszikus?

Az évek tovaszállnak, de vannak dolgok, amik nem változnak. És ez nem egy csoda, mert ezek a ruhadarabok, időtlenek és univerzálisok.  A klasszikus nem szelektál, nem korlátoz,  éppen ellenkezőleg, alkalmazkodik hozzád és lehetővé teszi, hogy sokféle módon értelmezd.  Egy fehér polóban,  farmerban és ballonkabátban tökéletes lesz a megjelenésed.  Lehetsz tini, felnőtt vagy nyugdijas korú de még mindig láthatóan élvezed nemcsak az életet, de a divatot is.   Szóval ugorj bele a kedvenc szettedbe  és menj munkába vagy találkozz a barátaiddal vagy akár ugorj fel a gördeszkádra.

 2+1=?

A válasz erre a kérdésre triviális, de csak matematikai szempontból. A divatban, mint az életben, semmi sem egyértelmű. A bőrkabát, a farmer, a póló és a cipők egy klasszikus szett, melynek egyáltalán nem kell unalmasnak lennie. Amit egy rock-koncerten viselhetsz, még munkába is alkalmas viselet lehet (ha nincs a cégnél dresszkód). Minden a stílusodtól és a személyiségedtől függ. Egy adott outfit, sok lehetőséget rejt, egy válasz, sok értelmezést kaphat – rajtad múlik, hogyan használod a divatot és mit akarsz képviselni általa.

 

 

 

További cikkek olvasása