Olvasd el, csak 2 perc 21 márc 2019

Nyári trend beharangozó – SWEET & SALTY, az ANSWEAR márka új kollekciója

Szerző: Johanna Szabolcsi
Olvasd el, csak 2 perc

Nap, a szél, a tenger és  te… Az ANSWEAR márka új kollekciójával ezt a vakációs nosztalgiát érezheted – SWEET & SALTY. Nézd meg, hogy mit találhatsz ebben a nyári össszeállításban!

Bár még csak a tavasz kezdődött el, már a nyaralásról álmodozunk, a nyári szélről, a tenger illatáról, a napról és az édes semmittevésről a vakációnk alatt. A megoldást erre az ANSWEAR márka – SWEET & SALTY új kollekciója nyújtja, amely gondoltaban egy tengerparti üdülőhelyre repít. Érezd a Provence-i hangulatot, és varázsold át ezt a finom lányos stílust a szekrényedbe!

Mi a SWEET & SALTY kollekció?

 

A SWEET & SALTY kollekció egyesíti a romantikát és a „lányos” stílust. Az angol csipke  hímzés összefonódik

finom tengeri csíkokkal és divatos, bár kissé nosztalgikus, „vichy” bájjal. A következő nyár friss és élénk színeket ígér a tengerparti égbolt palettáján. Az ANSWEAR márka újdonságai között elsõsorban kék és fehér színek találhatók meg minden színárnyalatban és a piros, fekete és sárga színek. A kollekciót a természetes szövetek dominálják. Hiszen a forró napokon kellemes viselet: pamut és a  viszkóz.

A SWEET & SALTY mindenekelőtt egyszerű alkalmi formák, amelyek egy kis női bájjal rendelkeznek. A könnyű póló ruhák, tunikák, kényelmes chino nacik és rövid ceruza szoknyák dominálnak, ami nagy hangsúlyt fektet a sziluettre. A kollekcióban található farmer modellek – rövidnadrágok, szoknyák és dzsekik teszik az egészet univerzális, fiatalos jellegűvé.

Itt találod!

 

 

 

További cikkek olvasása