Olvasd el, csak 3 perc 18 ápr 2019

Hogyan lehetsz kincsvadász?

Szerző: Johanna Szabolcsi
Olvasd el, csak 3 perc

Egy jól eltalált kiegészítő, legyen az kicsi vagy nagy, ékszer vagy kendő- megkoronázza az outfittünket és tökéletessé teheti megjelenésünk.  Akarsz most egy kicsit kincsvadász lenni? Tudod: WE ARE THE ANSWEAR

torebki answear

Van egy ismert közmondásunk: az ördög a részletekben rejlik és ez így is van. Ha egy egyszerű fehér polóval farmert viselsz, kissé unalmasnak is tűnhetsz. No para, – válassz hozzá egy feltűnő designer ékszert, órát vagy egy széles övet, táskát vagy hátizsákot. Ugye sokkal jobb? A kiegészítővel feldobhatod a megjelenésed és megváltoztathatod a ruhatárad, ahogy az időhöz vagy az alkalomhoz alakítod. Csoda nagy erő rejlik benne! Csatlakozz hozzánk ezen a kincskereső kalandtúrán! De figyelmeztetünk, a shopping túra függőséget is okozhat. ?

Mit rejtőzik egy női táskában?

Az igazság az, hogy el sem tudjuk képzelni. Munkába, moziba, shoppingra, esküvőre, baráti programra vagy egy randira – minden eseményen ott van velünk egy hű társ, a táskánk. A stílusa és a mérete az alkalomtól függ és attól, hogy mit szeretnél benne tartani. De biztosítunk arról, hogy a női táska egy kincsesbánya és elfér benne rengeteg minden. Ha félsz, h telepakolod és nehéz lesz a táskád, akkor válassz kis redikült vagy trendi vödör táskát. Sok cuccot cipelsz magaddal? Ne borulj ki ezen, inkább egy shopperbe költözz és kényelmesen megoldódik a probléma. Ha azt mutatnád a világnak, hogy te szuper rendben tartod a dolgaid és patika rend van a táskádban, akkor az áttetsző táska a legjobb választás számodra.

 

   

1.Táska, Liu Jo 2.Táska, Pieces 3.Táska, Desigual 4.Táska, Versace Jeans

Divatos kincsek?

Nemcsak a fáklya ragyog fényesen, – mi is! Az ékszerek nélkülözhetetlenek, amikor a stílusunkat meg akarjuk fűszerezni. Hosszú, lógó fülbevaló, aranyló csillogó körök, egy lenyűgöző karkötő, diszkrét medál vagy hatalmas széles karkötő – nézz ki valamit magadnak. És ha nem szereted az extra díszeket, mindig ékszerelemeket csempészhetsz más kiegészítők formájában. A lenyűgöző csattal, kulcstartóval vagy pénztárcával díszített öv is feldobhatja a szetted. Ne feledd, hogy a csecsebecse gyűjtés függést okozhat. ?

   

1.Kendő, Morgan 2.Fülbevaló, Mango 3.karkötő, Desigual 4.Fülbevaló, Medicine

   

1.Szandál, Tamaris 2.Cipő, Bullboxer 3.Szandál, Liu Jo 4.Cipő, Gino Rossi

 

További cikkek olvasása