Olvasd el, csak 3 perc 26 ápr 2019

Mini vagy maxi? Válassz stílust

Szerző: Johanna Szabolcsi
Olvasd el, csak 3 perc

Megérkezett a ruhák szezonja!  Mini, maxi, vagy talán valami mást szeretnél? Sokféle hossz és még többféle trend és fazon… Nézd meg, melyik tetszik neked!

 

sukienki 2019

Mini?

Bár ma nem tudod elképzelni az életed a mini szoknya nékül, azt tudod, hogy pár évtizeddel ezelőtt ez a divat elképzelhetetlen volt? A mini ruha és a miniszoknya az 1950-es évek végén jelent meg. Azonnal népszerávé vált, de ugyanannyian ellenezték is – a nők szerették a szoknyát, amely hangsúlyozta a lábakat, míg voltak, akik erkölcstelennek tartották ezt a viseletet. A mini egy igazi forradalmi viselet lett és most már a divatpaletta fontos szereplöje lett.  Sok verziója van a szűk, a bodycon, A-vonalú, és az oversize… Sok variációja van, de érdemes megjegyezni, hogy a mini nem mindenkinek előnyös viselet. Ha formás és hosszú lábad van, akkor bátran viseld. Ha kicsit furán érzed magad benne, akkor inkább a térd feletti hosszra voksolj.

 

1.pántos, Noisy May 2.Trópusi, Answear 3.Virágos, Answear 4.Farmer, Silvian Heach 5.Fehér, G-Star Raw

Maxi?

Hosszú és nagyon nőies … A maxi ruha több évszakban is jó választás attól függ, hogy milyen a szín az anyag és a szabás. A bohém stílus képviselői imádják a fodros lenge változatát.A sztárok is kedvelik főleg a vörös szőnyegen a hosszú ruhákat, de az is közkedvelt viselet a divat guruk között, hogy egy maxi szoknyához elegáns, csilli felsőt vegyenek fel, így dobják fel az utcai viseletüket. Mikor viselj maxit? A hosszú ruha egy tavaszi partira vagy esküvőre is jó választás, de egy rövid polóval a munkahelyen is viselheted, és egy kötött maxi sport cipővel szintén tuti választás városi sétára.

 

1.kék estélyi, Vila 2.párducos, Haily’s 3.Trópusi, Answear 4.csikos, Silvian Heach 5.Lila, Glamorous

modne sukienki answear

Vagy inkább midi?

Nem akarod mutogatni a lábadat, de a hosszú ruha már nem annyira kényelmes viselet számodra? Válassz egy divatos köztes megoldást – a midi ruhát, amit még a divat guruk és a divattervezők is ajánljanak, mert a hossza nemcsak elegáns, hanem praktikus is. A retro stílus rajongói örülhetnek. A testre szabott midi kiemeli az alakod. A mintás egy must have lesz ezen a nyáron. Válassz hozzá divatos  szandált és szalma táskát, és mindenki imádni fog.

1.virágos, Pepe Jeans 2.Sukienka, Silvian Heach 3.oliva, Medicine 4.kockás, Answear 5.Sportos, Kappa

 

 

 

 

További cikkek olvasása