Olvasd el, csak 3 perc 29 ápr 2019

Great escape – a nagy menekülés a mindennapi életből. Itt az az ANSWEAR márka legújabb kollekciója

Szerző: Johanna Szabolcsi
Olvasd el, csak 3 perc

Hosszú hétvégék, laza piknikek, last minute utazások – dobj el mindent, kapcsolj ki a hétköznapi pörgésből és sodrodj a lazulós divattal, mert ha nem most, akkor mégis mikor? Ismerd meg az ANSWEAR új Great Escape kollekcióját!

Az Answear új kollekciójának az inspirációja – az első forró napok, mely a közelgő nyarat jelzi. Már régóta várjuk, hogy végre megérkezzen a napsütés. A nap energiát ad nekünk, és a nyaralós dresscode határozza meg a színeket. Az egész kollekció élénk színekkel teli, amelyek a trópusi növények inspiráltak: piros Hawaii bors virág, mangó sárga, fukszia hibiszkusz. Divatokkal játszunk a divattal, mert a ruhák lehetővé teszik, hogy kifejezzük saját személyiségünket, hangulatunkat, és gyorsan megváltoztassuk a külsőnk. A kollekció könnyen variálható, egymással kombinálható, ezerféle verziót adva. Próbáld ki, mennyi lehetőség rejlik egy könnyű ruhában! Magas sarkú cipővel máris esti viseletté varázsolhatod és sportcipővel lazább stílust képviselhetsz. Vegyél fel egy pulcsit és máris kényelmesen elvagy egy hideg estén is.

   

1.Top, Answear 2.ruha, Answear 3.Top, Answear 4.blúz, Answear

Divattal játszunk, mert a ruhák lehetővé teszik, hogy kifejezzük saját személyiségünket, hangulatunkat, és gyorsan megváltoztassuk a külsőnk. A kollekció könnyen variálható, egymással kombinálható, ezerféle verziót adva. Próbáld ki, mennyi lehetőség rejlik egy könnyű ruhában! Magas sarkú cipővel máris esti viseletté varázsolhatod és sportcipővel lazább stílust képviselhetsz. Vegyél fel egy pulcsit és máris kényelmesen elvagy egy hideg estén is.

   

1.ruha, Answear 2.húzott, Answear 3.Sukienka, Answear 4.ruha, Answear

Sok lehetőség van, de a választás a tiéd!

great escape kolekcja great escape answear

 

A Great Escape kollekciója gondosan kiválasztott anyagokat tartalmaz a környezet és a kényelem érdekében: a természetes szálak, elsősorban a viszkóz, pamut és lyocel dominálnak. A limitált kiadású ruházat egyesíti a trendeket, mintákat és stílusokat, amelyeket a divatguruk is kedvelnek. Most hagyd, hogy az ANSWEAR kollekciója a mindennapi életben hű társaddá váljon.

 

 

További cikkek olvasása