Olvasd el, csak 4 perc 30 júl 2021

Mix&match – tökéletes szettek a kalandozásokhoz

Szerző: Krisztian Sebo
Olvasd el, csak 4 perc

A hegyekbe vagy a tavakhoz? A hosszú, napsütéses nappalok és az idegen, felfedezetlen helyek még mindig várják a szabadtéri kikapcsolódás rajongóit. Kalandozásukat megkönnyíti a különleges feladatokhoz ideális styling, amelyben a kisebb és nagyobb kirándulások egyaránt élvezetesek lesznek.

Ha a szabadba indulsz, érdemes nem csak az útvonalat nézni, hanem azt is, hogy mit fogsz viselni. Mixeld, cseréld le és kombináld az egyes darabokat egymással, hogy 100%-ban az ízlésednek és igényeidnek megfelelő legyen. Keverd a legjobb outdoor márkákat, kísérletezz színkombinációkkal és mintákkal, teszteld a speciális anyagokat, hogy túléld a forróságot és a hirtelen időjárásváltozást. Az olyan kiegészítőkön kívül, mint a hátizsák vagy a baseball sapka, a tökéletes nyári kalandszett ezeket tartalmazza.

Póló – hogy bármilyen időjárási körülményt túlélj

Ez az abszolút ‘must have’ darab a nyári szezonban. Magában vagy pulóverrel, esetleg széldzsekivel kombinálva – ha kedvezőtlen időjárási körülményekkel találkozol – garantálja a kényelmed. Ha nem szeretsz bajlódni a stylinggal, válaszd a már jól bevált egyszerű, fehér verziókat. Lehet sima vagy feliratos, könnyen kombinálhatod bármilyen alsó vagy felsőruházattal. Ha ez nem lenne elég, a világos árnyalat ideális választás a forró napokon, visszaverik a napsugarakat és lassabban melegednek fel.

 

Rövidnadrág – kényelmes és univerzális

Nem számít, hogy egy hegyi ösvényen túrázol, a tó mellett pihensz vagy a végtelen vadonban barangolsz – funkcionális rövidnadrágban minden kedvenc tevékenységedet gyakorolhatod. Válassz az Indiana Jones stílusú rövidnadrágok közül – derékpánttal a maximális illeszkedésért, rejtett zsebekkel és gyorsan száradó technológiával. A trendimádók választhatják a testhezálló kerékpárosnacit is – rugalmas, térdig érő rövidnadrág, ami nem korlátozza a mozgást.

 

Cipők – minden terepre

Itt elég egyszerű a dolog – a kalandvágyók cipőjének kényelmesnek és stabilnak kell lennie. Ezért csak olyan sportcipő jöhet szóba, aminek bordázott talpa, megfelelő ütéscsillapítása és a lábat stabilizáló sarokvédője van. Okos döntés lehet az antibakteriális betét, ami különösen a hosszú túrázás során bizonyul hasznosnak. Megjegyezzük, ha inkább nem túl igényes terepen szeretnél gyalogolni, akkor a kültéri tornacipőt helyettesítheted sportszandállal. Csak a kényelem számít, ezért ne félj zoknival kombinálni őket.

További cikkek olvasása